Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g olive oil
- 50 g soy sauce
- ½ tsp brown sugar
- 1 lemon, zest and juice
- 4 fresh salmon fillets, skinless (150-180 g each)
- 100 g shallots, halved
- 1 garlic clove
- 100 g leeks, white part only, cut in pieces
- 20 - 30 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm) (isteğe bağlı)
- 100 g celery stalks, cut in pieces
- 350 g frozen peas
- 450 g water
- 2 tsp salt
- 400 g broccoli florets
- 2 pinches ground black pepper
- 50 - 100 g double cream, to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2782 kJ / 664 kcal
- Protein
- 46 g
- Karbonhidrat
- 19 g
- Yağ
- 43 g
- Lif
- 9.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35min
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35min
Pork with Spinach Lentils
20min
Cod with Pistachio and Couscous
30min
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
45min
Pea and Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli and Potatoes
45min
Butternut Squash Soup, Fish with Rice and Vegetables, Apple and Pear Crumble
1h
Lentil and Pancetta Stew
1h
Orange Salmon with Broccoli Couscous
25min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40min
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1h
Cream of Tomato Soup with Carrot and Squash, Honey Mustard Salmon with Rice
35min