Uyumlu sürümler
Cream of lettuce soup, sea bass with potatoes and watercress sauce
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 - 40 g watercress, washed and dried, plus extra for decoration
- 5 - 10 g lemon juice
- 2 tsp fine salt
- 1 tsp ground white pepper
- 50 g extra virgin olive oil
- 500 g water
- 500 g potatoes, cut into pieces (3-4 cm)
- 10 - 12 green lettuce leaves
- 500 g sea bass, without head and innards
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1971 kJ / 471 kcal
- Protein
- 32.55 g
- Karbonhidrat
- 38.4 g
- Yağ
- 20.8 g
- Lif
- 4.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bulghur and lentil soup
1h
Pea and ginger soup, Lemon salmon with broccoli
50min
Smoked Salmon Lemon Pasta Second Bowl
35min
Eggplant Stacks
1 godz. 35 min
Salmon kabsa
35min
Red lentil soup with cumin
55min
Creamy carrot and lentil soup
35min
Hibiscus and Raspberry Tart
2 Std. 35 Min
Steamed Plaice with Tomato Sauce
30 min
Potted Eggs with Salmon and Asparagus
30 min
Bamia (Okra Lamb Stew)
1 Std. 50 Min
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1h