Uyumlu sürümler
Cream of lettuce soup, sea bass with potatoes and watercress sauce
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 - 40 g watercress, washed and dried, plus extra for decoration
- 5 - 10 g lemon juice
- 2 tsp fine salt
- 1 tsp ground white pepper
- 50 g extra virgin olive oil
- 500 g water
- 500 g potatoes, cut into pieces (3-4 cm)
- 10 - 12 green lettuce leaves
- 500 g sea bass, without head and innards
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1971 kJ / 471 kcal
- Protein
- 32.55 g
- Karbonhidrat
- 38.4 g
- Yağ
- 20.8 g
- Lif
- 4.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Italian-style Baked Sea Bass with Roasted Pepper Dip and Fennel Salad
40 λεπτ.
Salmon in mushroom cream sauce with potatoes
50 Min
Lemon and Parmesan Chicken with Courgetti
30 Min
Fish and Potatoes with Tomato Sauce
50 Min
Pea and ginger soup, Lemon salmon with broccoli
50 Min
Stuffed Peppers with Rice and Tomato Sauce
1h
Herb Roasted Potatoes and Vegetables
1h
Minestrone
45min
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1h
Celery and Cashew Nuts
20min
Pollock and Spinach Lasagne
1h
Roast Chicken with Vegetables
1h 10min