Cihazlar ve Aksesuarlar
Pink Barley Tabbouleh with Pistachios
Hazırlık 10 dk
Toplam 40 dk
6 portions
Malzemeler
-
pistachio nuts, roasted, shelled, unsalted60 g
-
fresh parsley leaves10 g
-
fresh mint leaves5 g
-
fresh basil leaves10 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
red onions halved80 g
-
tahini30 g
-
freshly squeezed lemon juice10 g
-
miso paste30 g
-
salt2 - 3 pinches
-
ground black pepper2 - 3 pinches
-
cooked beetroot cut in pieces200 g
-
barley grain120 g
-
water1200 g
-
cherry tomatoes12
-
cucumber200 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
294.6 mg
Protein
7.3 g
Kalori
1024.4 kJ /
244.8 kcal
Yağ
13.4 g
Lif
7 g
Doymuş Yağ
1.9 g
Karbonhidrat
27 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Pink with Purpose
5 Tarif
Uluslararası
Uluslararası
Bunları da beğenebilirsiniz...
Hibiscus and Raspberry Tart
2sa 35 dk
Golden Lassi Smoothie (Matthew Kenney) Metric
10 dk
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45 dk
Millet-stuffed Cabbage Rolls with Mushroom Sauce
1sa 40 dk
Vienna sausages with split pea soup
1sa 10 dk
Spelt and Kale Soup - Zuppa Di Farro e Cavolo Nero
55 dk
Kale Meat(less) Balls
30 dk
Korean Ramen with Tofu
50 dk
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1sa
Baba Ganoush
1sa
Cream of Parsnips with Maple Syrup and Prosciutto
45 dk
Spring Garden Minestrone Soup
50 dk