Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g pistachio nuts, roasted, shelled, unsalted
- 10 g fresh parsley leaves
- 5 g fresh mint leaves
- 10 g fresh basil leaves
- 30 g extra virgin olive oil
- 80 g red onions, halved
- 30 g tahini
- 10 g freshly squeezed lemon juice
- 30 g miso paste
- 2 - 3 pinches salt
- 2 - 3 pinches ground black pepper
- 200 g cooked beetroot, cut in pieces
- 120 g barley grain
- 1200 g water
- 12 cherry tomatoes
- 200 g cucumber
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1024.4 kJ / 244.8 kcal
- Protein
- 7.3 g
- Karbonhidrat
- 27 g
- Yağ
- 13.4 g
- Doymuş Yağ
- 1.9 g
- Lif
- 7 g
- Sodyum
- 294.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Nut bolognese
35min
Pink Moon Milk
10min
Beetroot soup with herb dumplings
1 godz. 10 min
Beetroot and Herring Open Sandwich (Smørrebrød)
50 Min
Courgette omelette
40min
Mediterranean pearl barley risotto
1h
Ajvar (Red capsicum and eggplant dip)
50 Min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h
Beetroot Harissa Falafel with Tomato Pomegranate Salad
12 Std. 45 Min
Hibiscus and Raspberry Tart
2 Std. 35 Min
Vegetable and Nettle Cream Soup with Aromatic Granola
1 Std. 15 Min
Broccoli burgers with radish salsa
1h