![Pink Barley Tabbouleh with Pistachios Pink Barley Tabbouleh with Pistachios](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/344ff552570e3a66d66c6ad8759d44f3/Derivates/9a601c46f5a20ce47ad258efd8db88707a8742bd.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g pistachio nuts, roasted, shelled, unsalted
- 10 g fresh parsley leaves
- 5 g fresh mint leaves
- 10 g fresh basil leaves
- 30 g extra virgin olive oil
- 80 g red onions, halved
- 30 g tahini
- 10 g freshly squeezed lemon juice
- 30 g miso paste
- 2 - 3 pinches salt
- 2 - 3 pinches ground black pepper
- 200 g cooked beetroot, cut in pieces
- 120 g barley grain
- 1200 g water
- 12 cherry tomatoes
- 200 g cucumber
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1024.4 kJ / 244.8 kcal
- Protein
- 7.3 g
- Karbonhidrat
- 27 g
- Yağ
- 13.4 g
- Doymuş Yağ
- 1.9 g
- Lif
- 7 g
- Sodyum
- 294.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pea and ginger soup, Lemon salmon with broccoli
50 min
Virgin Lemon and Thyme Cocktail
45min
Leek and Potato Soup With Soya or Beef Mince
50 min
Winter Radish, Citrus and Cashew Cream (Matthew Kenney)
15 Std. 35 Min
Garlic and White Bean Stew
50 min
Lentil and spinach soup
50 min
Basic Farro
35 min
Cheesy polenta with vegetable ragù
1h 20 min.
Miso Mushroom Toast with Tahini Yogurt
45min
Broccoli Cream Soup with Croutons
1 godz.
Ribollita
50 min
Spelt and Kale Soup - Zuppa Di Farro e Cavolo Nero
55min