Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins

Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins

4.0 9 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 45 dk
4 portions

Malzemeler

  • russet potato (approx. 340 g)
    1
  • broccoli stems
    340 g
  • extra virgin olive oil
    30 g
  • salt to taste
  • black pepper, ground to taste
  • Parmesan cheese
    30 g
  • onion in pieces
    115 g
  • celery in pieces
    60 g
  • carrot in pieces
    60 g
  • garlic clove
    1
  • salt
    1 tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • onion skin broth, homemade (see Tip)
    795 g
    795 g vegetable broth, (see Tip)
  • ground black pepper to season, to taste
  • crème fraîche
    115 g
  • green onion thinly sliced
    2

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Sodyum 1237 mg
Protein 8 g
Kalori 1305 kJ / 312 kcal
Yağ 20 g
Lif 2 g
Doymuş Yağ 9 g
Karbonhidrat 29 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...