Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
TM6 TM5

Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins

4.7 ( 6 değerlendirme )

Malzemeler

  • 1 russet potato (approx. 340 g)
  • 340 g broccoli stems
  • 30 g extra virgin olive oil divided
  • 1 tsp salt plus extra to season, to taste
  • ¼ tsp black pepper, ground plus extra to season, to taste
  • 30 g Parmesan cheese
  • 115 g onion in pieces
  • 60 g celery in pieces
  • 60 g carrot in pieces
  • 1 garlic clove
  • 795 g onion skin broth, homemade (see Tip)
    veya 795 g vegetable broth (see Tip)
  • 115 g crème fraîche
  • 2 green onion thinly sliced

Besin Değeri
şuna göre 1 portion
Kalori
312 kcal / 1305 kJ
Protein
8 g
Yağ
20 g
Karbonhidrat
29 g
Lif
2 g
Doymuş Yağ
9 g
Sodyum
1237 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 100 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler