Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 sprigs fresh coriander, leaves only, plus extra for garnishing
- 120 g leeks (white part only), cut into pieces
- 100 g celery stalks, cut into pieces
- 100 g carrots, cut into pieces
- 30 g olive oil, plus extra for drizzling
- 2 tsp ground cumin
- 2 tsp ground coriander
- 2 tsp ground cinnamon
- 2 tsp ground turmeric
- 2 - 3 tbsp harissa, to taste (see Tips)
- 400 g water
- 600 g tomatoes, cut into pieces (2 cm - see Tips)
- 90 g dried green lentils (see Tips)
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 20 g raw sugar
- 1 tsp lemon juice
- 4 skinless chicken thigh fillets (approx. 400 g), cut into pieces (2 cm)
- natural yoghurt, to serve
- toast, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portions
- Kalori
- 2165 kJ / 515.5 kcal
- Protein
- 32.1 g
- Karbonhidrat
- 45.7 g
- Yağ
- 20.2 g
- Lif
- 10.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Spiced Moroccan lentil soup
40 Min
Harissa lamb with green couscous
40 Min
Russian beetroot salad
1h 10min
Moroccan prawns with preserved lemon couscous
30 Min
Spiced lentil vegetable soup
1h 30min
Ancho chilli and black bean stew
40 Min
Chicken tikka masala with saffron rice
4óra 40p
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
1h 10min
Black bean tomato soup with coriander lime cream
45min
Salmon kabsa
40 Min
Middle Eastern chicken with pearl couscous
40 Min
Fakes moutzentra (lentils with rice) (TM6)
50 Min