Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1060 g water
- 1 lime, juice only (approx. 20 g)
- 500 g firm white fish fillets, cut into pieces (3-4 cm)
- 1 tsp black peppercorns
- 2 tsp chilli powder
- 1 cinnamon quill
- 4 cm piece fresh ginger, peeled
- 3 garlic cloves
- 2 - 4 fresh green chillies, small, deseeded if preferred
- 10 - 12 fresh curry leaves
- 1 tbsp tamarind paste
- 100 g coconut cream
- 1 tsp salt
- 2 - 3 pandan leaves (see Tips)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portions
- Kalori
- 896 kJ / 213.3 kcal
- Protein
- 26.9 g
- Karbonhidrat
- 6.4 g
- Yağ
- 8 g
- Doymuş Yağ
- 5.7 g
- Lif
- 4.9 g
- Sodyum
- 733.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tom yum goong (hot and sour soup)
45 min
Potato karakari
50 min
Ayam golek (coconut roasted spiced chicken)
3 Std. 20 Min
Sambhar
1h 30min
Baked masala fish
1 Std. 15 Min
Goan fish and tamarind curry with coconut rice
1 Std. 15 Min
Ayam masak merah (spicy tomato chicken)
1 Std. 20 Min
Sambal oelek
20min
Sambal chilli
35 min
Rendang ayam nogori (chilli padi chicken rendang)
1 Std. 15 Min
Biryani
1 Std. 25 Min
Ayam kapitan (chicken curry)
45 min