Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Batbout
- 320 g water
- 30 g sugar
- 1 tsp dried instant yeast
- 20 g olive oil
- 250 g plain flour
- 80 g wholemeal flour
- 240 g semolina
- 1 ½ tsp salt
Lamb meatballs
- 20 g olive oil, plus extra for greasing and frying
- 4 garlic cloves
- 2 - 3 sprigs fresh mint, leaves only
- 500 g lamb mince
- ½ tsp freshly ground black pepper
- 2 ½ tsp paprika
- 2 tsp ground cumin
- 1 ½ tsp salt
- 1 tsp ground cayenne pepper
- 6 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 800 g canned chopped tomatoes
- 1 tsp sugar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portions
- Kalori
- 3730.3 kJ / 888.2 kcal
- Protein
- 43 g
- Karbonhidrat
- 114.1 g
- Yağ
- 26.4 g
- Lif
- 10.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Moroccan harira soup with chicken
55min
Spiced lamb pie
40min
Lamb Moussaka
1h 30min
Layered lamb curry
1h
Moroccan lamb burgers with harissa yoghurt dressing
1 godz. 5 min
Lamb sfiha
1h 20 min
Moroccan chicken with couscous
1 godz. 5 min
Salmon kabsa
40min
Harissa lamb with green couscous
40min
Piri-piri spatchcock chicken
1h 30min
Spiced lamb flatbread
2h
Paprika chicken with sour cream sauce
1h 15 min