![Moroccan lamb meatballs with batbout flatbreads Moroccan lamb meatballs with batbout flatbreads](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/204901.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Batbout
- 320 g water
- 30 g sugar
- 1 tsp dried instant yeast
- 20 g olive oil
- 250 g plain flour
- 80 g wholemeal flour
- 240 g semolina
- 1 ½ tsp salt
Lamb meatballs
- 20 g olive oil, plus extra for greasing and frying
- 4 garlic cloves
- 2 - 3 sprigs fresh mint, leaves only
- 500 g lamb mince
- ½ tsp freshly ground black pepper
- 2 ½ tsp paprika
- 2 tsp ground cumin
- 1 ½ tsp salt
- 1 tsp ground cayenne pepper
- 6 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 800 g canned chopped tomatoes
- 1 tsp sugar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portions
- Kalori
- 3730.3 kJ / 888.2 kcal
- Protein
- 43 g
- Karbonhidrat
- 114.1 g
- Yağ
- 26.4 g
- Lif
- 10.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lamb korma
4 godz.
Chilli beef with lemon feta
30min
Moroccan lamb burgers with harissa yoghurt dressing
1u. 5min
Spiced lamb flatbread
2 godz.
Moroccan harira soup with chicken
55 min
Lamb saag
1h 30min
Chicken, chorizo and chickpea stew
35min
Moroccan chicken with couscous
1u. 5min
Chicken tikka masala
1 godz. 10 min
Middle Eastern chicken with pearl couscous
40min
Kuruma iraichchi with coconut roti
1 Std. 40 Min
Meatballs in red pepper sauce
30min