Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Steamed couscous
- 200 g couscous
- 1000 g water, plus extra for soaking
- 1 tbsp olive oil
- salt, to season
- ground black pepper, to season
Moroccan chicken
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 5 sprigs fresh coriander, leaves only
- 1 brown onion, cut into halves (approx. 120 g)
- 2 garlic cloves
- 20 g olive oil, plus extra for greasing
- 1 tsp ground cumin
- 1 tsp ground ginger
- ½ tsp ground turmeric
- ½ tsp ground cinnamon
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- ¼ tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 50 g water, plus 2 tablespoons extra
- 1 preserved lemon cheek, rinsed, flesh removed and rind cut into small pieces (approx. 5 mm)
- 30 g raisins
- 80 g dried apricots
- 1000 g skinless, boneless chicken thighs, trimmed
- 20 g salted butter
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2868.9 kJ / 683.1 kcal
- Protein
- 54.9 g
- Karbonhidrat
- 52.9 g
- Yağ
- 26.8 g
- Doymuş Yağ
- 8 g
- Lif
- 5.8 g
- Sodyum
- 699.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mexican chicken stew
40 min
Quick massaman beef curry
40 min
Chicken tikka masala
1h 10min
Middle Eastern chicken with pearl couscous
40 min
Aromatic chicken pilaf
1 Std. 20 Min
Moroccan chicken with couscous
45 min
Lamb Moussaka
1h 30min
Beef ragu
1h 25min
Lamb korma
4 Std.
Chilli beef with lemon feta
30 min
Moroccan beef stew with Israeli couscous
40 min
Harissa lamb with green couscous
40 min