Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 - 800 g pork ribs, cut into ribs
- 800 g water, plus extra for boiling
- 3 garlic cloves
- 1 fresh long red chilli, deseeded and cut in long pieces
- 1 tbsp potato starch
- ½ tsp white sugar
- ¼ tsp ground white pepper
- ¼ tsp salt
- 2 tbsp Chinese black bean sauce
- 1 tbsp oyster sauce
- 1 tbsp soy sauce
- 1 tbsp rice wine vinegar
- 1 - 2 spring onions/shallots, cut into slices, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3124.2 kJ / 743.9 kcal
- Protein
- 89.4 g
- Karbonhidrat
- 15.9 g
- Yağ
- 35.3 g
- Doymuş Yağ
- 13.4 g
- Lif
- 3.4 g
- Sodyum
- 2727.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30 Min
Hong shao rou (braised pork belly)
1 Std. 15 Min
Hong Kong Style Roasted Pork Belly
9h 15min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25min
Taiwanese three cup chicken
20min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 Std. 50 Min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 Min
Rice Wine Chicken
30 Min
Spring onion pork ribs
1 Std.
Vinegar Pork Knuckle
3h 15min
Braised pork belly
55 Min
Pork belly with spring onions
1 Std. 10 Min