Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 - 800 g pork ribs, cut into ribs
- 800 g water, plus extra for boiling
- 3 garlic cloves
- 1 fresh long red chilli, deseeded and cut in long pieces
- 1 tbsp potato starch
- ½ tsp white sugar
- ¼ tsp ground white pepper
- ¼ tsp salt
- 2 tbsp Chinese black bean sauce
- 1 tbsp oyster sauce
- 1 tbsp soy sauce
- 1 tbsp rice wine vinegar
- 1 - 2 spring onions/shallots, cut into slices, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3124.2 kJ / 743.9 kcal
- Protein
- 89.4 g
- Karbonhidrat
- 15.9 g
- Yağ
- 35.3 g
- Doymuş Yağ
- 13.4 g
- Lif
- 3.4 g
- Sodyum
- 2727.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30min
Vinegar Pork Knuckle
3 godz. 15 min
Sweet and sour pork ribs
40min
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50 min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min
Braised Soft Bone Ribs With Pig Tendon
1h 50min
San bei ji (three cup chicken)
35min
Braised pork belly
55 Min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25min
Spring onion pork ribs
1h
Hong shao rou (braised pork belly)
1h 15min
Rice Wine Chicken
30min