![Sweet and sour pork ribs Sweet and sour pork ribs](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/27011123-043a-4d16-8f88-b31612062d8f/Derivates/ea0fe76c-75cb-48d3-858a-540878aef36b.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 g vegetable oil
- 10 g fresh ginger, peeled and cut into thin slices
- 500 g pork ribs, cut into small pieces (approx. 5 cm - see Tips)
- 50 g rock sugar, broken into pieces (1-2 cm - see Tip)
- 50 g Shaoxing wine (Chinese cooking wine)
- 50 g rice wine vinegar
- 15 g light soy sauce
- 10 g dark soy sauce
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3193.5 kJ / 763.3 kcal
- Protein
- 14.2 g
- Karbonhidrat
- 13.6 g
- Yağ
- 71.5 g
- Doymuş Yağ
- 29.3 g
- Lif
- 0.1 g
- Sodyum
- 33.1 mg
Alternatif tarifler
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30 min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1sa 50 dk
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 Min
Sweet and sour pork ribs
40 min
Honey Garlic BBQ Pork Ribs
3sa 40 dk
Guangxi-Style Steamed Whole Chicken with Chives Sauce
1h 5min
Steamed Pork Patty With Rice
25 min
Tiger Shaped Pineapple Tarts
1sa 50 dk
Crispy Roast Pork Belly
4h 25min
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50 dk