Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 g vegetable oil
- 10 g fresh ginger, peeled and cut into thin slices
- 500 g pork ribs, cut into small pieces (approx. 5 cm - see Tips)
- 50 g rock sugar, broken into pieces (1-2 cm - see Tip)
- 50 g Shaoxing wine (Chinese cooking wine)
- 50 g rice wine vinegar
- 15 g light soy sauce
- 10 g dark soy sauce
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3193.5 kJ / 763.3 kcal
- Protein
- 14.2 g
- Karbonhidrat
- 13.6 g
- Yağ
- 71.5 g
- Doymuş Yağ
- 29.3 g
- Lif
- 0.1 g
- Sodyum
- 33.1 mg
Alternatif tarifler
Pork Ball Soup With Cabbage
25 min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30 min
Sweet and sour pork ribs
40min
Honey Garlic BBQ Pork Ribs
3 Std. 40 Min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 Std. 50 Min
Chicken and Chinese sausage rice
50min
Braised pork belly
55min
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45min
Chicken and Pork Adobo
40min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 min
Pork Belly Cabbage Rice
45min