![Chawanmushi (Japanese savoury custard) Chawanmushi (Japanese savoury custard)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/A1049582-5F62-4066-B891-6DF1BB45A3E2/Derivates/9fc26aa8-a392-4b19-8378-f1f9de145a88.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1050 g water
- 1 tsp dashi powder (see Tip)
- 4 eggs
- 2 tsp soy sauce
- 1 tbsp rice wine
- ¼ tsp sea salt
- 3 fresh shiitake mushrooms, stems removed and cups cut into slices (approx. 5 mm)
- 8 raw prawns, peeled and deveined (approx. 100 g)
- 2 spring onions/shallots, cut into thin slices, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 487.8 kJ / 116.2 kcal
- Protein
- 15.6 g
- Karbonhidrat
- 1.4 g
- Yağ
- 5.3 g
- Doymuş Yağ
- 1.4 g
- Lif
- 0.3 g
- Sodyum
- 836.3 mg
Alternatif tarifler
Chicken porridge with century egg
30 min
Luo bo gao (radish cakes)
25 godz. 20 min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3h 10min
Soy milk
24 godz. 30 min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35min
Homemade Soy Milk
35min
Chicken Porridge With Century Egg
30 min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1 godz. 15 min
Teochew Seafood Porridge
45 min
Rice Wine Chicken
30 min
He tao zhi ma hu (sweet walnut sesame soup)
35min