Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1050 g water
- 1 tsp dashi powder (see Tip)
- 4 eggs
- 2 tsp soy sauce
- 1 tbsp rice wine
- ¼ tsp sea salt
- 3 fresh shiitake mushrooms, stems removed and cups cut into slices (approx. 5 mm)
- 8 raw prawns, peeled and deveined (approx. 100 g)
- 2 spring onions/shallots, cut into thin slices, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 487.8 kJ / 116.2 kcal
- Protein
- 15.6 g
- Karbonhidrat
- 1.4 g
- Yağ
- 5.3 g
- Doymuş Yağ
- 1.4 g
- Lif
- 0.3 g
- Sodyum
- 836.3 mg
Alternatif tarifler
Chicken porridge with century egg
30 Min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 Min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1u. 5min
Nyonya Fish Maw Soup
1h 10min
Japanese Savory Egg Custard (Chawanmushi)
40 Min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1h 15min
Luo bo gao (radish cakes)
25 Std. 20 Min
Teochew Seafood Porridge
45min
Chicken Porridge With Century Egg
30 Min
Rice Wine Chicken
30 Min