Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g chicken feets, halved at joints, claws removed
- hot water, to blanch
- 15 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 80 g abalone (6-8 pieces), rinsed, scored
- 1 slice fresh ginger
- 1 piece star anise
- 1 dried bay leaf
- 1 cinnamon stick
- 20 g cooking oil
- 1 garlic clove
- 25 g light soy sauce
- 30 g dark soy sauce
- 100 g water
- 40 g lump sugar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2043.3 kJ / 488.3 kcal
- Protein
- 35.9 g
- Karbonhidrat
- 21.5 g
- Yağ
- 28.7 g
- Lif
- 0.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Foochow Nourishing Chicken Soup
1h 20min
Chicken porridge with century egg
30min
Chicken Porridge With Century Egg
30min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1h 5min
Teochew Seafood Porridge
45min
Dried Shrimp Sambal
55min
Golden Pillow (Big Bun With Nyonya Curry Chicken Filling)
2 godz. 45 min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40min
Shallot Oil
25min
Curry chicken
1h
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.
Mee Siam (Spicy Siamese Noodles)
30min