Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g chicken feets, halved at joints, claws removed
- hot water, to blanch
- 15 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 80 g abalone (6-8 pieces), rinsed, scored
- 1 slice fresh ginger
- 1 piece star anise
- 1 dried bay leaf
- 1 cinnamon stick
- 20 g cooking oil
- 1 garlic clove
- 25 g light soy sauce
- 30 g dark soy sauce
- 100 g water
- 40 g lump sugar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2043.3 kJ / 488.3 kcal
- Protein
- 35.9 g
- Karbonhidrat
- 21.5 g
- Yağ
- 28.7 g
- Lif
- 0.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Soy Sauce Chicken
45min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Curry chicken
1u.
Dried Shrimp Sambal
55min
Braised Chicken Wings With Mushrooms
1u.
Gula Melaka Huat Kuih (Palm Sugar Steamed Cupcakes)
55min
Acar (Nyonya Pickled Vegetables)
1u.
Foochow Nourishing Chicken Soup
1 Std. 20 Min
Braised Chicken with Mushroom
1 godz. 30 min
Sambal Petai Prawns
20min
Chicken Porridge With Century Egg
30 min
Mee Siam (Spicy Siamese Noodles)
30 min