Cihazlar ve Aksesuarlar
Braised Chicken Feet and Abalone
Hazırlık 25 dk
Toplam 50 dk
3 portions
Malzemeler
-
chicken feets halved at joints, claws removed400 g
-
hot water to blanch
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)15 g
-
abalone (6-8 pieces), rinsed, scored80 g
-
fresh ginger1 slice
-
star anise1 piece
-
dried bay leaf1
-
cinnamon stick1
-
cooking oil20 g
-
garlic clove1
-
light soy sauce25 g
-
dark soy sauce30 g
-
water100 g
-
lump sugar40 g
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Protein
35.9 g
Kalori
2043.3 kJ /
488.3 kcal
Yağ
28.7 g
Lif
0.1 g
Karbonhidrat
21.5 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Chinese New Year Festive Flavours
12 Tarif
Uluslararası
Uluslararası
Bunları da beğenebilirsiniz...
Mapo tofu
15 dk
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1sa 50 dk
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
50 dk
Salted Fish Pork Belly
30 dk
Chicken porridge with century egg
30 dk
White Radish Pork Rib Soup
3sa
Chicken Porridge With Century Egg
30 dk
Dried Shrimp Sambal
55 dk
Foochow Nourishing Chicken Soup
1sa 20 dk
Yam Rice
45 dk
Sambal Petai Prawns
20 dk
Fried Beehoon
20 dk