Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g mee hoon (rice vermicelli) (see tips)
- 20 g dried chillies, deseeded, soaked to soften
- 5 garlic cloves
- 100 g shallots
- 20 g dried shrimp, rinsed
- 80 g cooking oil
- 500 g water
- 70 g light soy sauce
- 2 tbsp fermented soybean paste (taucu)
- 250 g fresh mung bean sprouts (taugeh)
- 50 g fresh chives, cut in 3 cm length
- 1 egg omelette, cut in thin strips, to garnish
- 1 firm bean curd (tau kwa), pan-fried, cut in cubes, to garnish
- 1 fresh red chilli, cut in thin slices, to garnish
- 3 calamansi limes, cut in halves, to garnish
- 2 tbsp deep fried shallots, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1519 kJ / 363 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 59 g
- Yağ
- 9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chicken porridge with century egg
30 Min
Curry Chicken
1 Std.
Char Kway Teow
15 min
Nasi Lemak
45 Min
Ayam Masak Merah (Spicy Tomato Chicken)
1 Std. 25 Min
Sambal Belacan
10 min
Nasi Kampung (Kampung-style fried rice)
20 Min
Nasi Lemak
45 Min
Chicken Porridge
1 Std. 10 Min
Sambal Petai Prawns
20 Min
Four Course Meal (Chicken Rice)
1 Std. 25 Min
Crispy Ikan Bilis
40 Min