Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 70 g soğan, ikiye bölünmüş
- 50 g zeytinyağı
- 10 g pirinç
- 2 tk şeker
- 1 tk tuz
- 680 g su
- 2 tk limon suyu
- 160 g havuç, verev doğranmış (1 cm)
- 300 g pırasa, dışta kalan sert kısımları soyulmuş, verev doğranmış (2-3 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 2 porsiyon
- Kalori
- 3194 kJ / 763 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 67 g
- Yağ
- 51 g
- Lif
- 9.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Patlıcanlı Bulgur Pilavı
40min
Ispanak Başı
40min
Mor Lahana, Havuç ve Alabaş Salatası
15 Min
Salçalı Bulgur Pilavı
40min
Buharda pişmiş ıspanak
15 Min
Arpa Şehriye Pilavı
1h
Domates ve Mercimekli Fırınlanmış Yumurta
45min
Cevizli Kereviz Salatası
10min
Zeytinyağlı Yer Elması
1h
Ayva Tatlısı
3h
Pırasa ve Patates Çorbası
45min
Buharda Göz Yumurta
15 Min