Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g koçbaşı nohut (bk. Öneriler), 1 gece önceden suda bekletilmiş, süzdürülmüş
- 1200 - 1250 g su
- 20 g zeytinyağı
- 80 g soğan, ikiye bölünmüş
- 1 diş sarımsak
- 200 g domates, ikiye bölünmüş
- 1 adet yeşil acı biber, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 15 g taze zencefil, dilimlenmiş (1-2 mm)
- ¼ tk kimyon
- ¼ tk toz kişniş
- ¼ tk toz zerdeçal
- ⅛ tk toz acı biber
- ¼ tk garam masala baharat karışımı
- 1 ¼ tk tuz
- 30 g limon suyu
- 2 - 3 dal kişniş yaprağı, süslemek için
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1513 kJ / 361 kcal
- Protein
- 11.8 g
- Karbonhidrat
- 27.8 g
- Yağ
- 19 g
- Lif
- 15 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Buharda Pişmiş Çipura ve Renkli Biberler
25min
Bebek Bisküvisi
30min
Zeytinyağlı Taze Fasulye
40min
Erişteli Yeşil Mercimek
55min
Ispanak, Muz ve Badem Sütlü Smoothie
10 Min
Yavaş Pişirilmiş Nohut
26h 5 min
Meksika Usulü Fasulyeli Kuzu
50 min
Sebze Salatası
15 Min
Bulgurlu Kıymalı Ispanak
30min
Sebzeli Nohut Yahnisi
45 min
Kıymalı Domates Soslu Tam Buğday Spagetti
1ωρ. 25 λεπτ.
Kuru Fasulye
10 Std.