Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g tereyağı
- 30 g riviera zeytinyağı
- 120 g soğan, ikiye bölünmüş
- 80 g pirinç
- 15 g ev yapımı tavuk bulyon ezmesi
- 500 g derisiz, kemiksiz, tavuk kalçası, parçalara bölünmüş (4-5 cm)
- 50 g sap kereviz, parçalara bölünmüş (3 cm)
- 2 dal taze kekik
- 2 diş sarımsak
- 1 adet defne yaprağı, kurutulmuş
- 10 adet tane karabiber
- 1250 g su
- 100 g bezelye, dondurulmuş
- 2 yumurta sarısı
- 6 yk limon suyu
- 5 g maydanoz yaprağı, taze, ince kıyılmış
- 1 ½ tk tuz, damak tadına göre
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1367.6 kJ / 327.2 kcal
- Protein
- 28.5 g
- Karbonhidrat
- 20.1 g
- Yağ
- 14.5 g
- Lif
- 2.2 g
Alternatif tarifler
Pirinçli Yayla Çorbası
50 Min
Ezogelin Çorbası
1h 5 min
Pırasa ve Patates Çorbası
45 Min
Sebzeli ve Şehriyeli Tavuk Çorbası
2 Std. 10 Min
Tavuklu ve Körili Darı
Değerlendirme yok
Rokforlu ve etli pırasa çorbası
30 Min
Ballı, Soya Soslu, Hardallı Marinasyon
5min
Ev Yapımı Biberli Tavuk Salamı
3h 25min
Kremalı Semizotu Çorbası ve Zeytin Soslu Brokoli
Değerlendirme yok
Beyaz Şaraplı Mantar Soslu Köfteler
35 Min
Frenk Soğanlı Patates ve Kuşkonmaz Eşliğinde Bonfile
1 Std.
Kremalı Mantar Soslu Patatesli Somon
50 Min