Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g tereyağı
- 30 g riviera zeytinyağı
- 120 g soğan, ikiye bölünmüş
- 80 g pirinç
- 15 g ev yapımı tavuk bulyon ezmesi
- 500 g derisiz, kemiksiz, tavuk kalçası, parçalara bölünmüş (4-5 cm)
- 50 g sap kereviz, parçalara bölünmüş (3 cm)
- 2 dal taze kekik
- 2 diş sarımsak
- 1 adet defne yaprağı, kurutulmuş
- 10 adet tane karabiber
- 1250 g su
- 100 g bezelye, dondurulmuş
- 2 yumurta sarısı
- 6 yk limon suyu
- 5 g maydanoz yaprağı, taze, ince kıyılmış
- 1 ½ tk tuz, damak tadına göre
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1367.6 kJ / 327.2 kcal
- Protein
- 28.5 g
- Karbonhidrat
- 20.1 g
- Yağ
- 14.5 g
- Lif
- 2.2 g
Alternatif tarifler
Kuzu ve Patlıcanlı Pilav
1 godz. 20 min
Ekmek Köfteli Tavuk Suyu Çorbası
1 Std. 5 Min
Sebzeli Galette
1 Std. 30 Min
Tayvan Usulü Buharda Etli Yapışkan Pirinç
Değerlendirme yok
Ekmek Köfteli Tavuk Suyu Çorbası
1 Std. 5 Min
Otlu İrmik Köfteli Pancar Çorbası
1 godz. 10 min
Tavuklu Mısır Çorbası, Brokolili Tuzlu Kek
1 Std. 25 Min
Semizotu Yemeği
1 Std. 5 Min
Kişniş ve Yumurtalı Sebze Çorbası
45 Min
Kremalı Mantar Soslu Hindi ve Spaetzle
45 Min
Cennet Çorbası
40 Min
Kremalı ve Sebzeli Tavuk Çorbası
1 Std. 30 Min