Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g kültür mantarı,ikiye veya dörde bölünmüş
- 500 - 600 g su
- 200 g süt
- 1 tepeleme tk ev yapımı sebze bulyon
- 50 g un
- ½ tk tuz
- 50 g krema
- 4 dal taze maydanoz, sadece yaprakları
- 40 g labne peynir (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 550 kJ / 132 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kremalı Kabak Çorbası
25min
Beşamel Sos
15min
Bal Kabağı Çorbası
35min
Peynirli Karnabahar Çorbası
40min
Gorgonzolalı Brokoli Çorbası
40min
Kremalı Domates Çorbası
30min
Makedon Usulü Mantar Çorbası
45min
Sütlü Ispanak Çorbası
45min
Pırasa ve Patates Çorbası
45min
Chawan Mushi - Japon Usulü Buharda Yumurta
35min
Elmalı Kereviz Püresi ve Sebzeler Eşliğinde Buharda Tavuk
40min
Soğan Çorbası
1 Std. 15 Min