
Cihazlar ve Aksesuarlar
Kremalı Mantar Çorbası
Hazırlık 10 dk
Toplam 20 dk
4 porsiyon
Malzemeler
-
kültür mantarı ikiye veya dörde bölünmüş400 g
-
su500 - 600 g
-
süt200 g
-
ev yapımı sebze bulyon1 tepeleme tk
-
un50 g
-
tuz½ tk
-
krema50 g
-
taze maydanoz sadece yaprakları4 dal
-
labne (isteğe bağlı) peynir40 g
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Kalori
132 kcal /
550 kJ
Protein
7 g
Yağ
9 g
Karbonhidrat
5 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar

Temel Yemek Kitabı
207 Tarif
Türkiye
Türkiye
Bunları da beğenebilirsiniz...
Mantar Çorbası, Buharda Pişmiş Hindi ve Sebzeler
45 dk
Beşamel Soslu Somon ve Brokoli
30 dk
Zencefilli Bezelye Çorbası, Brokoli Eşliğinde Limonlu Somon
50 dk
Kremalı Mantar Soslu Patatesli Somon
50 dk
Havuç Çorbası
35 dk
Pırasa ve Patates Çorbası
45 dk
Patatesli Ispanak Çorbası
45 dk
Peynirli Karnabahar Çorbası
40 dk
Kremalı Kabak Çorbası
25 dk
Gorgonzolalı Brokoli Çorbası
40 dk
Patates Püresi
50 dk
Sütlü Domates Çorbası
55 dk