Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g kültür mantarı,ikiye veya dörde bölünmüş
- 500 - 600 g su
- 200 g süt
- 1 tepeleme tk ev yapımı sebze bulyon
- 50 g un
- ½ tk tuz
- 50 g krema
- 4 dal taze maydanoz, sadece yaprakları
- 40 g labne peynir (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 550 kJ / 132 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Peynirli Karnabahar Çorbası
40 min
Makedon Usulü Mantar Çorbası
45 min
Mantar Çorbası, Buharda Pişmiş Hindi ve Sebzeler
45 min
Tavuklu Mısır Çorbası, Brokolili Tuzlu Kek
1 Std. 25 Min
Bal Kabağı Çorbası
35 min
Kremalı Domates Çorbası
30 min
Gorgonzolalı Brokoli Çorbası
40 min
Karidesli Şehriye Çorbası
40 min
Sebzeli Levrek Çorbası
40 min
Patatesli Ispanak Çorbası
45 min
Peynirli Sebze Çorbası
35 min
Pırasa ve Patates Çorbası
45 min