Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g kültür mantarı,ikiye veya dörde bölünmüş
- 500 - 600 g su
- 200 g süt
- 1 tepeleme tk ev yapımı sebze bulyon
- 50 g un
- ½ tk tuz
- 50 g krema
- 4 dal taze maydanoz, sadece yaprakları
- 40 g labne peynir (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 550 kJ / 132 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Haşhaşlı Salata Sosu
5min
Tatlı Ekşi Soslu Balık ve Pilav
Brak ocen
Çedarlı Pırasa Çorbası
50 Min
Kabaklı Bezelye Çorbası
1 Std.
Kremalı ve Sebzeli Tavuk Çorbası
1 Std. 30 Min
Gorgonzolalı Brokoli Çorbası
40 Min
Kremalı Domates Çorbası
30 Min
Makedon Usulü Mantar Çorbası
45 Min
Kremalı Kabak Çorbası
25min
Sütlü Domates Çorbası
55min
Köri ve Zencefilli Balkabağı Çorbası
50 Min
Pirinçli Yayla Çorbası
50 Min