Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g pilavlık bulgur
- 1050 g su
- 1250 g yoğurt
- 1 ½ tk tuz
- ¼ - ½ tk sumak
- ¼ tk kimyon
- 180 - 200 g haşlanmış nohut
- 1 - 2 tutam pul biber
- 3 - 4 tk kuru nane
-
2 - 3
yk dereotu yaprağı, ince kıyılmış
veya 2 - 3 yk taze nane yaprağı, ince kıyılmış
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 165 kJ / 39.5 kcal
- Protein
- 1.9 g
- Karbonhidrat
- 4.5 g
- Yağ
- 1.5 g
- Lif
- 0.9 g
Alternatif tarifler
Kavrulmuş Soğanlı Bol Mercimekli Pilav (Mujadarrah)
1sa 5 dk
Yoğurtlu Fesleğenli Kabak Çorbası
35min
Kuru Fasulyeli ve Beyaz Peynirli Dip
10min
Kremalı Viski Likörü
15min
Akdeniz Usulu Sucuklu Deniz Ürünleri Risotto
1sa 5 dk
Elmalı Tart
1h
Çağla Ezmesi
10min
Mantarlı ve Tulum Peynirli Bulgur Pilavı
20 Min
Kırmızı Orman Meyveleri Likörü
25 Min
Çilekli Fesleğenli Dondurma
10min
Şehriyeli Domates Çorbası
45 min
Buğday ve Nohutlu Soğuk Yoğurt Çorbası
9 Std.