Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g pilavlık bulgur
- 1050 g su
- 1250 g yoğurt
- 1 ½ tk tuz
- ¼ - ½ tk sumak
- ¼ tk kimyon
- 180 - 200 g haşlanmış nohut
- 1 - 2 tutam pul biber
- 3 - 4 tk kuru nane
-
2 - 3
yk dereotu yaprağı, ince kıyılmış
veya 2 - 3 yk taze nane yaprağı, ince kıyılmış
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 165 kJ / 39.5 kcal
- Protein
- 1.9 g
- Karbonhidrat
- 4.5 g
- Yağ
- 1.5 g
- Lif
- 0.9 g
Alternatif tarifler
Ezogelin Çorbası
1h 5min
Buğday ve Nohutlu Soğuk Yoğurt Çorbası
9h
Erik ve Kuru Kayısılı Dondurma
6 Std. 30 Min
Biberiyeli Soğanlı Marinasyon
10p
Müsli Smoothie
15 Min
Havuçlu Meyve Lapası
25min
Salçalı Bulgur Pilavı
40min
Zeytinyağlı Taze Fasulye
40min
Cevizli Bursa Lokumu
3 godz. 5 min
Pirinçli Yayla Çorbası
50min
Cennet Çorbası
40min
Alaca Çorba (Antep Yöresi)
55min