Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g soğan, ikiye bölünmüş
- 1 diş sarımsak (isteğe bağlı)
- 700 g kabak, küçük parçalara bölünmüş (2 cm)
- 500 g su
- 1 tepeleme tk ev yapımı sebze bulyon
- ½ tk tuz, damak tadına göre
- 1 tutam karabiber, damak tadına göre
- 10 g tereyağı
-
40
g krema
veya 40 g labne peynir
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 401 kJ / 96 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kremalı Mantar Çorbası
20 Min
Taneli Sebze Çorbası
50 Min
Köri ve Zencefilli Balkabağı Çorbası
50 Min
Sebze Bulyon
1 Std.
Yulaf Sütü
25min
Bal Kabağı Çorbası, Sebze ve Pilav Eşliğinde Balık, Elmalı Armutlu Crumble
1 Std.
Kremalı Semizotu Çorbası ve Zeytin Soslu Brokoli
Değerlendirme yok
Bal Kabağı Çorbası
35 Min
Pırasa ve Patates Çorbası
45 min
Peynirli Karnabahar Çorbası
40min
Sebze Çorbası
35 Min
Kadifemsi Sebze Çorbası
45 min