Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g soğan, ikiye bölünmüş
- 1 diş sarımsak (isteğe bağlı)
- 700 g kabak, küçük parçalara bölünmüş (2 cm)
- 500 g su
- 1 tepeleme tk ev yapımı sebze bulyon
- ½ tk tuz, damak tadına göre
- 1 tutam karabiber, damak tadına göre
- 10 g tereyağı
-
40
g krema
veya 40 g labne peynir
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 401 kJ / 96 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Peynirli Karnabahar Çorbası
40 Min
Yoğurtlu Fesleğenli Kabak Çorbası
35 Min
Çedarlı Pırasa Çorbası
50 Min
Bal Kabağı Çorbası, Sebze ve Pilav Eşliğinde Balık, Elmalı Armutlu Crumble
1 Std.
Bal Kabağı Çorbası
35 Min
Kremalı Domates Çorbası
30 Min
Sütlü Domates Çorbası
55 Min
Kabaklı Bezelye Çorbası
1 Std.
Reyhan Şerbeti
4 Std. 30 Min
Köri ve Zencefilli Balkabağı Çorbası
50 Min
Yeşil Elmalı Kereviz Çorbası
55 Min
Sütlü Ispanak Çorbası
45 Min