Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g domates, ikiye bölünmüş
- 80 g soğan, ikiye bölünmüş
- 40 g zeytinyağı
- 30 g biber salçası
- 400 g kuzu but, kemiksiz, yağsız, kuşbaşı doğranmış (2-3 cm)
- 3 - 5 diş sarımsak
- 450 g su, oda sıcaklığında
- 1 tk kekik, taze
-
150
g taze fasulye, kılçığı ayıklanmış ve parçalara bölünmüş (5 cm)
veya 150 g dondurulmuş taze fasulye, çözdürülmüş, kılçığı ayıklanmış, parçalara bölünmüş (5 cm) - 80 g kırmızı biber, küçük parçalara bölünmüş (4 cm)
- 150 g patlıcan, küp şeklinde doğranmış (3 cm)
- 130 g kabak, küp şeklinde doğranmış (2-2.5 cm)
- 250 g patates, kabukları soyulmuş, küp şeklinde doğranmış (2 cm)
- ¼ tk pul biber
- ¼ tk karabiber
- 1 tk tuz, damak tadına göre
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1489.4 kJ / 355.9 kcal
- Protein
- 22.3 g
- Karbonhidrat
- 11.6 g
- Yağ
- 23.2 g
- Lif
- 4 g
Alternatif tarifler
Etli Biber Dolması
1h 20min
Sebzeli Tavuk
45min
Orman Kebabı
1 godz.
Sebzeli Kuzu Yahni
55 min
Etli Taze Fasulye
1 godz. 10 min
Kremalı Mantarlı Et
1 godz. 10 min
Musakka
1 godz. 10 min
Beyaz Peynirli Bezelye Pankekleri
20min
Donmuş Meyve Püresi 2
Keine Bewertungen
Biberiye, Anason ve Vanilyalı Çay
Keine Bewertungen
Nohutlu ve sucuklu tavuk baget
40min
Fırında Biber Soslu Patatesli Köfte
1 godz. 35 min