Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g domates, ikiye bölünmüş
- 80 g soğan, ikiye bölünmüş
- 40 g zeytinyağı
- 30 g biber salçası
- 400 g kuzu but, kemiksiz, yağsız, kuşbaşı doğranmış (2-3 cm)
- 3 - 5 diş sarımsak
- 450 g su, oda sıcaklığında
- 1 tk kekik, taze
-
150
g taze fasulye, kılçığı ayıklanmış ve parçalara bölünmüş (5 cm)
veya 150 g dondurulmuş taze fasulye, çözdürülmüş, kılçığı ayıklanmış, parçalara bölünmüş (5 cm) - 80 g kırmızı biber, küçük parçalara bölünmüş (4 cm)
- 150 g patlıcan, küp şeklinde doğranmış (3 cm)
- 130 g kabak, küp şeklinde doğranmış (2-2.5 cm)
- 250 g patates, kabukları soyulmuş, küp şeklinde doğranmış (2 cm)
- ¼ tk pul biber
- ¼ tk karabiber
- 1 tk tuz, damak tadına göre
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1489.4 kJ / 355.9 kcal
- Protein
- 22.3 g
- Karbonhidrat
- 11.6 g
- Yağ
- 23.2 g
- Lif
- 4 g
Alternatif tarifler
Musakka
1h 10min
Karnıyarık
1h
Beyaz Peynirli Bezelye Pankekleri
20 min
Fırında Biber Soslu Patatesli Köfte
1hod. 35min
Patatesli Pratik Ekmek
12h
Sebzeli Kuzu Yahni
55 min
Kıymalı Meksika Fasulyesi (Chili Con Carne)
35min
Tavuklu Kuzu Etli Bulgur
1h 10min
Etli Taze Fasulye
1h 10min
Orman Kebabı
1h
Hünkar Beğendi
1h 5min
Zeytinyağlı Taze Fasulye
40 分钟