
Cihazlar ve Aksesuarlar
Kuru Fasulye
Hazırlık 20 dk
Toplam 10sa
4 porsiyon
Malzemeler
-
kuru fasulye (dermason cinsi)200 g
-
su2550 g
-
biber salçası25 g
-
soğan ikiye bölünmüş120 g
-
tereyağı küp küp kesilmiş (2 cm)55 g
-
domates soyulmuş, parçalara bölünmüş (4-5 cm)200 g
-
tuz damak tadına göre¾ tk
-
karabiber¼ tk
-
şeker½ tk
-
biber çarliston, yarım ay şeklinde dilimlenmiş (1 cm)65 g
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Kalori
198.1 kcal /
828.6 kJ
Protein
6.1 g
Yağ
15.9 g
Karbonhidrat
9.5 g
Lif
2.5 g
Doymuş Yağ
7.7 g
Sodyum
688.8 mg
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar

ATAMIZIN SEVDİĞİ LEZZETLER
14 Tarif
Türkiye
Türkiye

Ramazan Sofraları
29 Tarif
Türkiye
Türkiye
Bunları da beğenebilirsiniz...
Salçalı Bulgur Pilavı
40 dk
Zeytinyağlı Taze Fasulye
40 dk
Baharatlı Nohut ''Chana Masala''
1sa 30 dk
Kale Lahanası ve Beyaz Fasulye Çorbası
55 dk
Sucuklu Kuru Fasulye
10sa
Tavuk Suyu
1sa 10 dk
Yavaş Pişirilmiş Fasulye
9sa 25 dk
Yavaş Pişirilmiş Nohut
26sa 5 dk
Karnabahar Pilavı
10 dk
Yoğunlaştırılmış Şekerli Süt
35 dk
Varoma® Güveç'te Pratik Ekmek
2sa 20 dk
Tencerede Pratik Ekmek
2sa 20 dk