Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g kuru fasulye (dermason cinsi)
- 2550 g su
- 120 g soğan, ikiye bölünmüş
- 55 g tereyağı, küp küp kesilmiş (2 cm)
- 25 g biber salçası
-
200
g domates, soyulmuş, parçalara bölünmüş (4-5 cm)
veya 200 g konserve doğranmış domates - ¾ tk tuz, damak tadına göre
- ¼ tk karabiber
- ½ tk şeker
-
65
g biber, çarliston, yarım ay şeklinde dilimlenmiş (1 cm)
veya 40 g biber, sivri, dilimlenmiş (1 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 828.6 kJ / 198.1 kcal
- Protein
- 6.1 g
- Karbonhidrat
- 9.5 g
- Yağ
- 15.9 g
- Doymuş Yağ
- 7.7 g
- Lif
- 2.5 g
- Sodyum
- 688.8 mg
Alternatif tarifler
Sütlü Türk Kahvesi
5 min
Tavuk Baget ve Biralı Sos
Değerlendirme yok
Tavuk Suyu
1 Std. 10 Min
Grissini
2 Std.
Bol Çekirdekli Çavdar Ekmeği (Düşük Glisemik İndeksli)
1h 50min
Sütlü Yuvarlak Sandviç Ekmeği
2 Std.
Portakal Soslu Tavuk Baget
1 Std. 25 Min
Sucuklu Kuru Fasulye
10 Std.
Kakaolu ve Kahveli Pratik Puding
15min
Chai Şurubu
Değerlendirme yok
Biber Soslu Tavuk Baget, Kabak ve Beyaz Peynirli Kuskus
55 min
Limon Otu ve Zencefilli Bitki Çayı
Değerlendirme yok