Cihazlar ve Aksesuarlar
Kuru Fasulye
Hazırlık 20 dk
Toplam 10sa
4 porsiyon
Malzemeler
-
kuru fasulye (dermason cinsi)200 g
-
su2550 g
-
biber salçası25 g
-
soğan ikiye bölünmüş120 g
-
tereyağı küp küp kesilmiş (2 cm)55 g
-
200 g konserve doğranmış domates, soyulmuş, parçalara bölünmüş (4-5 cm)domates soyulmuş, parçalara bölünmüş (4-5 cm)200 g
-
tuz damak tadına göre¾ tk
-
karabiber¼ tk
-
şeker½ tk
-
40 g biber, çarliston, yarım ay şeklinde dilimlenmiş (1 cm)biber çarliston, yarım ay şeklinde dilimlenmiş (1 cm)65 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Sodyum
688.8 mg
Protein
6.1 g
Kalori
828.6 kJ /
198.1 kcal
Yağ
15.9 g
Lif
2.5 g
Doymuş Yağ
7.7 g
Karbonhidrat
9.5 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
ATAMIZIN SEVDİĞİ LEZZETLER
14 Tarif
Türkiye
Türkiye
Ramazan Sofraları
29 Tarif
Türkiye
Türkiye
Bunları da beğenebilirsiniz...
Karayip Yahnisi ve Buharda Pirinç Pilavı
9sa 15 dk
Sucuklu Kuru Fasulye
10sa
Erişteli Yeşil Mercimek Çorbası (7 aydan büyük bebekler için)
45 dk
Bulgurlu Kıymalı Ispanak
30 dk
Pirinç Pilavı (Baldo Pirinç ile)
40 dk
Baharatlı Nohut ''Chana Masala''
1sa 30 dk
Zeytinyağlı Taze Fasulye
40 dk
Semizotu Yemeği
1sa 5 dk
Ispanaklı Kek
50 dk
Salçalı Bulgur Pilavı
40 dk
Zeytinyağlı Pırasa
30 dk
Erişteli Yeşil Mercimek
55 dk