Cihazlar ve Aksesuarlar
Kuru Fasulye
Hazırlık 20 dk
Toplam 10sa
4 porsiyon
Malzemeler
-
kuru fasulye (dermason cinsi)200 g
-
su2550 g
-
biber salçası25 g
-
soğan ikiye bölünmüş120 g
-
tereyağı küp küp kesilmiş (2 cm)55 g
-
200 g konserve doğranmış domates, soyulmuş, parçalara bölünmüş (4-5 cm)domates soyulmuş, parçalara bölünmüş (4-5 cm)200 g
-
tuz damak tadına göre¾ tk
-
karabiber¼ tk
-
şeker½ tk
-
40 g biber, çarliston, yarım ay şeklinde dilimlenmiş (1 cm)biber çarliston, yarım ay şeklinde dilimlenmiş (1 cm)65 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Sodyum
688.8 mg
Protein
6.1 g
Kalori
828.6 kJ /
198.1 kcal
Yağ
15.9 g
Lif
2.5 g
Doymuş Yağ
7.7 g
Karbonhidrat
9.5 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
ATAMIZIN SEVDİĞİ LEZZETLER
14 Tarif
Türkiye
Türkiye
Ramazan Sofraları
29 Tarif
Türkiye
Türkiye
Bunları da beğenebilirsiniz...
Ispanak ve Muzlu Smoothie
10 Min
Tavuk Baget ve Biralı Sos
1 Std. 30 Min
Sucuklu Kuru Fasulye
10 Std.
Peynirli Omlet
15 Min
Domatesli Biberli Ciger (Bebek Yemeği)
30 Min
Sebzeli Nohut Yahnisi
45 Min
Baharatlı Nohut ''Chana Masala''
1 Std. 30 Min
Etli Bamya
1 Std. 10 Min
Makarna ve Ispanaklı Taze Sebze Çorbası
45 Min
Sebzeli Kızarmış Tavuk
1 Std. 10 Min
Hainan Usulü Tavuklu Pilav
1 Std. 20 Min
Zeytinyağlı Pırasa
30 Min