Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g irmik
- 25 g antep fıstığı, tuzsuz
- 300 g süt
- 300 g su
- 300 g şeker
- 100 g tereyağı, parçalara bölünmüş (2 cm), yağlamak için ekstra tereyağı
- Besin Değeri
- şuna göre 4 porsiyon
- Kalori
- 12258.9 kJ / 2930 kcal
- Protein
- 43 g
- Karbonhidrat
- 465 g
- Yağ
- 105.8 g
- Doymuş Yağ
- 59.7 g
- Lif
- 9.9 g
- Sodyum
- 184.6 mg
Alternatif tarifler
Sultan Lokumu
40 menit
Un Kurabiyesi
1ωρ.
Ballı Gün Kurusu Hoşafı
5 godz. 40 min
Tayvan Usulü Buharda Etli Yapışkan Pirinç
Değerlendirme yok
Elmalı Bar
1 Std. 20 Min
Ekmek Çanağında Dana Yahni
6 Std. 30 Min
İrmikli Puding
20 Min
Fas Usulü Kuzu Burger ve Harissalı Yoğurt Sosu
1j 5 menit
Tahinli Un Helvası (Tosmankara)
20 Min
Çörek Otlu Kurabiyeler
1h 50min
Süt Helvası
2 Std. 25 Min
Haşhaşlı Cevizli Gümüşhacıköy Çöreği
50 menit