Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g irmik
- 25 g antep fıstığı, tuzsuz
- 300 g süt
- 300 g su
- 300 g şeker
- 100 g tereyağı, parçalara bölünmüş (2 cm), yağlamak için ekstra tereyağı
- Besin Değeri
- şuna göre 4 porsiyon
- Kalori
- 12258.9 kJ / 2930 kcal
- Protein
- 43 g
- Karbonhidrat
- 465 g
- Yağ
- 105.8 g
- Doymuş Yağ
- 59.7 g
- Lif
- 9.9 g
- Sodyum
- 184.6 mg
Alternatif tarifler
Sotelenmiş Biberler (100 g)
Değerlendirme yok
Glütensiz Portakallı Cheesecake
5 godz. 30 min
Etsiz Çiğ Köfte
50min
Çikolata Soslu Muhallebi
3h 20min
Hindistan Cevizli Toplar
25min
Yeşil Fasulye, Muz ve Yaban Mersini Lapası
20min
Hibiskus Şerbeti
3 Std. 25 Min
Dereotlu Süzme Yoğurt Soslu Salatalık Dilimleri
Değerlendirme yok
Marshmallowlu Mozaik Dilimleri
6h 15min
Sultan Lokumu
40min
Şerbetli Yoğurt Tatlısı
3 godz. 15 min
Tahinli Un Helvası (Tosmankara)
20min