Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g irmik
- 25 g antep fıstığı, tuzsuz
- 300 g süt
- 300 g su
- 300 g şeker
- 100 g tereyağı, parçalara bölünmüş (2 cm), yağlamak için ekstra tereyağı
- Besin Değeri
- şuna göre 4 porsiyon
- Kalori
- 12258.9 kJ / 2930 kcal
- Protein
- 43 g
- Karbonhidrat
- 465 g
- Yağ
- 105.8 g
- Doymuş Yağ
- 59.7 g
- Lif
- 9.9 g
- Sodyum
- 184.6 mg
Alternatif tarifler
Portakallı ve Tarçınlı Çörekler
5h 30min
Biberli Elmalı Ezme
25min
Tahinli Un Helvası (Tosmankara)
20min
Havuçlu Çiğ Kek
3h 15min
Glütensiz Ballı Muhallebi
4h 15min
Puttanesca Sos
55min
Ballı Demirhindi Şerbeti
5 godz. 50 min
Taze Mısır Polentalı Balık Filetosu
1h 5min
Şerbetli Yoğurt Tatlısı
3h 15min
İrmikli Puding
20min
Tahin Pekmez
15min
Revani
12 Std. 40 Min