Cihazlar ve Aksesuarlar
İrmik Helvası
Hazırlık 10 dk
Toplam 1sa 25 dk
4 porsiyon
Malzemeler
-
irmik200 g
-
antep fıstığı, tuzsuz25 g
-
süt300 g
-
su300 g
-
şeker300 g
-
tereyağı parçalara bölünmüş (2 cm), yağlamak için ekstra tereyağı100 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 4 porsiyon
Sodyum
184.6 mg
Protein
43 g
Kalori
12258.9 kJ /
2930 kcal
Yağ
105.8 g
Lif
9.9 g
Doymuş Yağ
59.7 g
Karbonhidrat
465 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiBunları da beğenebilirsiniz...
Un Helvası
45 Min
Tahinli Un Helvası (Tosmankara)
20 Min
Tahin
10 Min
Şerbetli Yoğurt Tatlısı
3 Std. 15 Min
Kuzu Gerdan Yahni
1 Std. 45 Min
İrmikli Puding
20 Min
Kuru Patlıcan Dolması
1 Std. 30 Min
Kabak Tatlısı
7 Std.
Revani
12 Std. 40 Min
Hindistan Cevizi Dolgulu Çikolatalı Kurabiye
25 Std.
Tarçınlı Kıtır Ceviz
50 Min
Pratik Aşure
2 Std. 15 Min