Cihazlar ve Aksesuarlar
İrmik Helvası
Hazırlık 10 dk
Toplam 1sa 25 dk
4 porsiyon
Malzemeler
-
irmik200 g
-
antep fıstığı, tuzsuz25 g
-
süt300 g
-
su300 g
-
şeker300 g
-
tereyağı parçalara bölünmüş (2 cm), yağlamak için ekstra tereyağı100 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 4 porsiyon
Sodyum
184.6 mg
Protein
43 g
Kalori
12258.9 kJ /
2930 kcal
Yağ
105.8 g
Lif
9.9 g
Doymuş Yağ
59.7 g
Karbonhidrat
465 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiBunları da beğenebilirsiniz...
Un Helvası
45 dk
Rendelenmiş Havuç Salatası
10 dk
Rendelenmiş patates
15 dk
Tahinli Un Helvası (Tosmankara)
20 dk
İncir Uyutması
3sa 30 dk
Şerbetli Yoğurt Tatlısı
3sa 15 dk
Ekmek Köfteli Tavuk Suyu Çorbası
1sa 5 dk
Kabak Tatlısı
7sa
Kakuleli Çikolata Soslu Buharda Armut
40 dk
Kıbrıs Tatlısı
8sa 45 dk
Baklava
6sa 30 dk
Ballı Demirhindi Şerbeti
5sa 50 dk