Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 120 g taze kaşar, parçalara bölünmüş (2 cm)
- 100 g soğan, ikiye bölünmüş
- 2 diş sarımsak
- 30 g zeytinyağı
- 70 g tereyağı, küçük parçalara bölünmüş (2 cm)
-
250
g domates, küp şeklinde doğranmış (2 cm)
veya 250 g konserve doğranmış domates - 500 g dana sokum, kuşbaşı doğranmış ( 2-3 cm)
- 30 g biber salçası
- 150 g su
- 2 ¼ tk tuz, damak tadına göre
- ¼ tk karabiber
- ½ tk pul biber
- ⅛ tk tarçın (isteğe bağlı)
- 900 g patlıcan, kabukları soyulmuş, dilimlenmiş (1 cm), kemer patlıcanı
- 150 g süt
-
30
g un
veya 30 g tam buğday unu - 1 tutam muskat
- maydanoz, süslemek için
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 2644 kJ / 632 kcal
- Protein
- 36.2 g
- Karbonhidrat
- 17.5 g
- Yağ
- 46.8 g
- Lif
- 8.6 g
Alternatif tarifler
Orman Kebabı
1h
Fırında Püreli Kaşarlı Köfte ve Cacık
1h 15 min
Patatesli Pastırmalı Omlet
45 min
Ayva Tatlısı
3 Std.
Ali Nazik
1h 10 min
Patlıcan Beğendi
50 min
Etli Türlü
1h 20 min
Kremalı Mantarlı Et
1h 10 min
Biberiye, Anason ve Vanilyalı Çay
Değerlendirme yok
Akdeniz Usulu Sucuklu Deniz Ürünleri Risotto
1h 5 min
Dereotlu ve Beyaz Peynirli Ekmek
1h 20 min
Ekmeksiz Çerkez Tavuğu
45 min