Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2500 g patlıcan (kemer patlıcanı)
- 300 g süt
- 50 g tereyağı, oda sıcaklığında
- 40 g un
- 1 ½ tk tuz
- ½ tk muskat
- 160 - 200 g peynir (ör. kaşar, gouda veya mozzarella), rendelenmiş (bk. Öneriler)
- Besin Değeri
- şuna göre 6 porsiyon
- Kalori
- 6882 kJ / 1645 kcal
- Protein
- 87 g
- Karbonhidrat
- 109 g
- Yağ
- 96 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Patatesli Ispanak Çorbası
45min
Ispanak Başı
40 Min
Pirinç Pilavı (Baldo Pirinç ile)
40 Min
Mantarlı Risotto (2 porsiyon)
35min
Pesto Sosu
15min
Pancar Carpaccio
Değerlendirme yok
Tatlı Patates ve Remoulade Soslu Bonfile
1h 30min
Narlı Pancar ve Armut Püresi
Değerlendirme yok
Sarı Erik Reçeli
1 Std. 20 Min
Patlıcanlı ve Bademli Dip
20 Min
Yavaş Pişirilmiş Nohut
26sa 5 dk
Zeytinyağlı Fava
35min