Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 210 g soğan, ikiye bölünmüş
- 30 g tereyağı
- 2 yk toz tatlı kırmızı biber
- 1 tk kurutulmuş, toz zerdeçal
- 540 g mantar, dilimlenmiş (0.5 - 1 cm)
- 540 g su
- 30 g un
- 240 g süt
- 2 tk ev yapımı sebze bulyon
- 1 yk domates salçası
- 10 g dereotu, sadece yaprakları, ince kıyılmış
- 2 tk limon suyu
- 1 tutam karabiber
- 50 g krema
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 959.1 kJ / 229.2 kcal
- Protein
- 8.6 g
- Karbonhidrat
- 22.4 g
- Yağ
- 13.5 g
- Doymuş Yağ
- 8.2 g
- Lif
- 3.7 g
- Sodyum
- 55.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kremalı Mantar Çorbası
20min
Keşkül
3 Std. 20 Min
Taze Otlu, Sarımsak ve Soğanlı Ekmek
1 Std. 10 Min
Patates Salatası
1 Std.
Elmalı Sıcak Çay
40min
Mantar Çorbası, Buharda Pişmiş Hindi ve Sebzeler
45min
Bal Kabağı Çorbası, Sebze ve Pilav Eşliğinde Balık, Elmalı Armutlu Crumble
1 Std.
Tarhana (taze sebzeli)
35 Min
Cennet Çorbası
40min
Közlenmiş Kırmızı Biber Çorbası
30 Min
Et Bulyon (Sotelenmiş Sebzeli)
Değerlendirme yok
Köri ve Zencefilli Balkabağı Çorbası
50 分钟