
Cihazlar ve Aksesuarlar
Kremalı Mantar Soslu Patatesli Somon
Hazırlık 30 dk
Toplam 50 dk
4 porsiyon
Malzemeler
-
su500 g
-
patates küp küp kesilmiş (3 cm)600 g
-
zeytinyağı yağlamak için
-
somon fileto, derisiz, kılçıksız (her biri 120-200 gr, kalınlık yakl. 2 cm)4
-
limonun suyu ve kabuğunun ince rendesi (sadece sarı kısmı)1
-
tuz ekstra 2-3 tutam tuz, damak tadına göre½ tk
-
karabiber2 tutam
-
soğan ikiye bölünmüş100 g
-
tereyağı10 g
-
beyaz mantar dilimlenmiş (0,5 cm)300 g
-
sek beyaz şarap50 g
-
krema50 g
-
labne peynir200 g
-
toz muskat2 tutam
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Protein
45 g
Kalori
2763 kJ /
660 kcal
Yağ
48 g
Lif
4 g
Karbonhidrat
27 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar

Temel Yemek Kitabı
207 Tarif
Türkiye
Türkiye
Bunları da beğenebilirsiniz...
Protein Tozlu Frambuazlı Cheesecake
3sa 30 dk
Somonlu ve Çin Lahanalı Pirinç Salatası
Değerlendirme yok
Beşamel Soslu Somon ve Brokoli
30 dk
Balık Buğulama ve Sebzeler
30 dk
Coleslaw Salatası
15 dk
Balkabaklı Peynirli Makarna
1sa 15 dk
Kremalı sebzeli tavuk
50 dk
Hollandez Soslu Bonfile ve Fırınlanmış Sebzeler
1sa 5 dk
Sebzeli Vejetaryen Pilavı (kremamsı kıvamlı)
25 dk
Kurutulmuş Domates Pesto Dolgulu Tavuk Göğsü
50 dk
Porçini Mantarlı Tagliatelle
1sa
Labne peynirli ve mantarlı penne
45 dk