Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g su
- 600 g patates, küp küp kesilmiş (3 cm)
- zeytinyağı, yağlamak için
- 4 somon fileto, derisiz, kılçıksız (her biri 120-200 gr, kalınlık yakl. 2 cm)
- 1 limonun suyu ve kabuğunun ince rendesi (sadece sarı kısmı)
- ½ tk tuz ekstra 2-3 tutam tuz, damak tadına göre
- 2 tutam karabiber
- 100 g soğan, ikiye bölünmüş
- 10 g tereyağı
- 300 g beyaz mantar, dilimlenmiş (0,5 cm)
- 50 g sek beyaz şarap
- 50 g krema
- 200 g labne peynir
- 2 tutam toz muskat
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 2763 kJ / 660 kcal
- Protein
- 45 g
- Karbonhidrat
- 27 g
- Yağ
- 48 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Haşlanmış Makarna
25 min
Baharatlı ve Yer Fıstıklı Tavuk, Basmati Pilavı
1h 25min
Kuzu Gerdan Yahni
1 godz. 45 min
Karnabahar Püresi Eşliğinde Sebzeli Balık Fileto
40 min
Porçini Mantarlı Tagliatelle
1h
Kremalı ve Beyaz Şarap Soslu Midye
45 min
Kremalı sebzeli tavuk
50 min
Pirinç Pilavı Eşliğinde Tavuk Şiş ve Ilık Sebze Salatası
2h
Körili Elma ve Tatlı Patates Eşliğinde Pastırmalı Tavuk Sarma
Değerlendirme yok
Bolonez Soslu Lazanya
2h 30min
Kuzu ve Patlıcanlı Pilav
1 godz. 20 min
Patlıcanlı Börek
1 godz. 10 min