Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g su
- 600 g patates, küp küp kesilmiş (3 cm)
- zeytinyağı, yağlamak için
- 4 somon fileto, derisiz, kılçıksız (her biri 120-200 gr, kalınlık yakl. 2 cm)
- 1 limonun suyu ve kabuğunun ince rendesi (sadece sarı kısmı)
- ½ tk tuz ekstra 2-3 tutam tuz, damak tadına göre
- 2 tutam karabiber
- 100 g soğan, ikiye bölünmüş
- 10 g tereyağı
- 300 g beyaz mantar, dilimlenmiş (0,5 cm)
- 50 g sek beyaz şarap
- 50 g krema
- 200 g labne peynir
- 2 tutam toz muskat
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 2763 kJ / 660 kcal
- Protein
- 45 g
- Karbonhidrat
- 27 g
- Yağ
- 48 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kremalı Mantar Soslu Hindi ve Spaetzle
45min
Beyaz Şaraplı Mantar Soslu Köfteler
35min
Pırasa ve Patatesli Kağıtta Somon
1h
Kremalı ve Beyaz Şarap Soslu Midye
45min
Frenk Soğanlı Patates ve Kuşkonmaz Eşliğinde Bonfile
1h
Kremalı Mantarlı Et
1h 10min
Taze Mısır Polentalı Balık Filetosu
1h 5min
Tempura Sebzeler
40min
Alabalık ve Sebzeli Makarna Salatası
45min
Rendelenmiş Parmesan Peyniri
5 Min
Avokadolu Makarna Salatası
50min
Kremalı sebzeli tavuk
50min