
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g su
- 600 g patates küp küp kesilmiş (3 cm)
- zeytinyağı yağlamak için
- 4 somon fileto, derisiz, kılçıksız (her biri 120-200 gr, kalınlık yakl. 2 cm)
- 1 limonun suyu ve kabuğunun ince rendesi (sadece sarı kısmı)
- ½ tk tuz ekstra 2-3 tutam tuz, damak tadına göre
- 2 tutam karabiber
- 100 g soğan ikiye bölünmüş
- 10 g tereyağı
- 300 g beyaz mantar dilimlenmiş (0,5 cm)
- 50 g sek beyaz şarap
- 50 g krema
- 200 g labne peynir
- 2 tutam toz muskat
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 660 kcal / 2763 kJ
- Protein
- 45 g
- Yağ
- 48 g
- Karbonhidrat
- 27 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Limon ve Hardallı Somon ve Yeşil Püre
50 dk
Ahtapot Salatası (vakumda pişirme)
8sa
Tatlı Ekşi Soslu Balık ve Pilav
Değerlendirme yok
Yeşil Elmalı ve Böğürtlenli İngiliz Usulü Puding
1sa 15 dk
Kırmızı Orman Meyveli Smoothie
10 dk
Beyaz Şaraplı Mantar Soslu Köfteler
35 dk
Alabalık ve Sebzeli Makarna Salatası
45 dk
Kremalı Mantarlı Et
1sa 10 dk
Tavuklu Sebzeli Patates Salatası
1sa 15 dk
Peynirli Karides Tava
35 dk
Kremalı Mantar Soslu Hindi ve Spaetzle
45 dk
Kremalı sebzeli tavuk
50 dk