Cihazlar ve Aksesuarlar
Kremalı Mantar Soslu Patatesli Somon
Hazırlık 30 dk
Toplam 50 dk
4 porsiyon
Malzemeler
-
su500 g
-
patates küp küp kesilmiş (3 cm)600 g
-
zeytinyağı yağlamak için
-
somon fileto, derisiz, kılçıksız (her biri 120-200 gr, kalınlık yakl. 2 cm)4
-
limonun suyu ve kabuğunun ince rendesi (sadece sarı kısmı)1
-
tuz ekstra 2-3 tutam tuz, damak tadına göre½ tk
-
karabiber2 tutam
-
soğan ikiye bölünmüş100 g
-
tereyağı10 g
-
beyaz mantar dilimlenmiş (0,5 cm)300 g
-
sek beyaz şarap50 g
-
krema50 g
-
labne peynir200 g
-
toz muskat2 tutam
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Protein
45 g
Kalori
2763 kJ /
660 kcal
Yağ
48 g
Lif
4 g
Karbonhidrat
27 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Temel Yemek Kitabı
207 Tarif
Türkiye
Türkiye
Bunları da beğenebilirsiniz...
Pırasa ve Patatesli Kağıtta Somon
1sa
Hollandez Soslu Bonfile ve Fırınlanmış Sebzeler
1sa 5 dk
Taze Otlu Kuzu, Bezelye Püresi ve Kuşkonmaz
50 dk
Buharda pişmiş ıspanak
15 dk
Sabayon Soslu Elma
40 dk
Sebzeli Etli Püre
35 dk
Karides, Krema ve Sebzeli Penne
50 dk
Limon, Maydanoz ve Dereotu Aromalı Somon (vakumda pişirme)
1sa 40 dk
Somonlu ve Ispanaklı Arpa Şehriye
40 dk
Kremalı sebzeli tavuk
50 dk
Bolonez Soslu Lazanya
2sa 30 dk
Otlu Gözleme
1sa 50 dk