
Cihazlar ve Aksesuarlar
Kremalı Mantar Soslu Patatesli Somon
Hazırlık 30 dk
Toplam 50 dk
4 porsiyon
Malzemeler
-
su500 g
-
patates küp küp kesilmiş (3 cm)600 g
-
zeytinyağı yağlamak için
-
somon fileto, derisiz, kılçıksız (her biri 120-200 gr, kalınlık yakl. 2 cm)4
-
limonun suyu ve kabuğunun ince rendesi (sadece sarı kısmı)1
-
tuz ekstra 2-3 tutam tuz, damak tadına göre½ tk
-
karabiber2 tutam
-
soğan ikiye bölünmüş100 g
-
tereyağı10 g
-
beyaz mantar dilimlenmiş (0,5 cm)300 g
-
sek beyaz şarap50 g
-
krema50 g
-
labne peynir200 g
-
toz muskat2 tutam
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Kalori
660 kcal /
2763 kJ
Protein
45 g
Yağ
48 g
Karbonhidrat
27 g
Lif
4 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar

Temel Yemek Kitabı
207 Tarif
Türkiye
Türkiye
Bunları da beğenebilirsiniz...
Tatlı Patates ve Remoulade Soslu Bonfile
1sa 30 dk
Beşamel Soslu Somon ve Brokoli
30 dk
Ton Balıklı Ezme
10 dk
Porçini Mantarlı Tagliatelle
1sa
Karidesli ve Sarımsak Soslu Pirinç Şehriyesi
1sa 15 dk
Limon, Maydanoz ve Dereotu Aromalı Somon (vakumda pişirme)
1sa 40 dk
İtalyan Salata Sosu
5 dk
Kremalı sebzeli tavuk
50 dk
Yumurtalı, Sebzeli ve Karidesli Çin Pilavı
45 dk
Kremalı Mantar Soslu Hindi ve Spaetzle
45 dk
Kremalı Mantarlı Et
1sa 10 dk
Kremalı Mantar Çorbası
20 dk