Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Tavuk Marinasyonu
- 700 g tavuk göğsü, şeritler halinde kesilmiş (1 cm)
- 50 g limon suyu
- 1 tk toz tatlı kırmızı biber
Pesto
- 65 g Parmesan peyniri, parçalara bölünmüş
- 60 g fesleğen yaprağı
- 25 g dolmalık fıstık
- 1 diş sarımsak
- 110 g sızma zeytinyağı
- 1 tutam tuz
Tagliatelle ve Pişirme
- 1200 g su, haşlamak için
- 1 tk tuz
- 400 g makarna, kurutulmuş veya taze, tagliatelle cinsi
- 15 g zeytinyağı
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 2719 kJ / 650 kcal
- Protein
- 50 g
- Karbonhidrat
- 49.6 g
- Yağ
- 28 g
Alternatif tarifler
Köri, Kuzu Üzüm ve Mayonezli Tavuk Ezmesi ( Coronation Chicken)
45 min
Fener Balığı ve Karides Çorbası
1h 15min
Sicilya Usulü Jumbo Karides Salatası
Değerlendirme yok
Kurutulmuş Domates Pesto Dolgulu Tavuk Göğsü
50min
Naneli Creme Anglaise ve Çilek Köpüğü
25 Min
Peynirli Karides Tava
35 min
Frenk Soğanlı Patates ve Kuşkonmaz Eşliğinde Bonfile
1 Std.
Somonlu Sebzeli Makarna
35 min
Bolonez Soslu Lazanya
2h 30min
Sebzeli Levrek Çorbası
40min
Baharatlı ve Yer Fıstıklı Tavuk, Basmati Pilavı
1u. 25min
Parmesan Peynirli Risotto
30 min