Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 lemon, peel only, no pith (approx. 0.5 oz of peel)
- 1 oz dried porcini mushrooms
- 1 tsp fennel seeds
- 1 ½ tsp salt, to taste, divided
- 1 ½ tsp fresh ground pepper, to taste, divided
- 5 oz yellow onions, quartered
- 2 garlic cloves
- 1 oz olive oil
- 5 ½ oz parsnips, diced (½ in.) (approx. 3 med. parsnips)
- 6 oz carrots, diced (½ in.) (approx. 4 med. carrots)
-
10
oz Yukon gold potatoes, cubed (½ in.), (approx. 3 med. potatoes)
veya 10 oz sweet potatoes, cubed (½ in.) - 4 ½ oz celery, cut into pieces (¼ in.) (approx. 5 stalks)
- 4 oz pearl barley
- 22 oz water
- 2 heaping tsp vegetable stock paste
- 1 oz tomato paste
- 1 can diced tomatoes (approx. 14.5 oz)
-
8
oz baby portobello mushrooms, sliced
veya 8 oz sugar snap peas - parsley, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1452 kJ / 347 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 65 g
- Yağ
- 8 g
- Lif
- 12 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25min
Black Bean Soup with Parmesan Crisps
55min
Lentil Mushroom Stroganoff
55min
Vegetarian Chili
50min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40min
Vegetarian chilli
1h 5 min
Vegan Spaghetti and "Meatballs"
1h 30min
Broccoli Red Lentil Soup
30 min
Greek Vegetables
1 godz.
Kabocha Sage Risotto
40min
Vegetable Stew
1 godz. 15 min
Buckwheat and Butternut Squash Risotto
35min