Carrot and Brussels Sprouts Risotto

Carrot and Brussels Sprouts Risotto

3.5 51 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 35 dk
6 portions

Malzemeler

  • Parmesan cheese cubed
    2 oz
  • lemon thin peel only, no pith
    1
  • yellow onions in pieces
    4 oz
  • garlic cloves
    2
  • fresh thyme leaves only, plus extra to garnish
    3 sprigs
  • carrots sliced (1 in.)
    8 oz
  • risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio)
    10 oz
  • Brussels sprouts trimmed and halved
    8 oz
  • extra virgin olive oil
    1 oz
  • white wine
    2 oz
  • water
    28 oz
  • vegetable stock paste
    1 tbsp

Besin Değeri şuna göre 1 portion

Kalori 301 kcal / 1259 kJ
Protein 8 g
Yağ 8 g
Karbonhidrat 48 g
Lif 4 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...