
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 oz cauliflower florets (approx. 1 med. head)
- 8 oz fennel bulb cut into pieces (approx. 1 med. bulb)
- 4 oz yellow onions cut into pieces (approx. ½ med. onion)
- 2 oz carrots cut into pieces (approx. 1 med. carrot)
- 2 oz celery cut into pieces (approx. 1 med. stalk)
- 2 garlic cloves
- 4 tbsp olive oil divided
- 1 - 2 tsp ground cumin to taste
- 10 sprigs fresh lemon thyme leaves and tender stems
- 32 oz vegetable broth
- 3 oz kale stems removed (approx. ½ bunch)
- 1 oz lemon juice to taste
- 1 tsp salt to taste
- ½ tsp fresh ground black pepper
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 149.8 kcal / 626.9 kJ
- Protein
- 3.9 g
- Yağ
- 9.7 g
- Karbonhidrat
- 15.1 g
- Lif
- 5.6 g
- Doymuş Yağ
- 1.5 g
- Sodyum
- 481.8 mg