Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 oz cauliflower florets (approx. 1 med. head)
- 8 oz fennel bulb, cut into pieces (approx. 1 med. bulb)
- 4 oz yellow onions, cut into pieces (approx. ½ med. onion)
- 2 oz carrots, cut into pieces (approx. 1 med. carrot)
- 2 oz celery, cut into pieces (approx. 1 med. stalk)
- 2 garlic cloves
- 4 tbsp olive oil, divided
- 1 - 2 tsp ground cumin, to taste
- 10 sprigs fresh lemon thyme, leaves and tender stems
- 32 oz vegetable broth
- 3 oz kale, stems removed (approx. ½ bunch)
- 1 oz lemon juice, to taste
- 1 tsp salt, to taste
- ½ tsp fresh ground black pepper
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 626.9 kJ / 149.8 kcal
- Protein
- 3.9 g
- Karbonhidrat
- 15.1 g
- Yağ
- 9.7 g
- Doymuş Yağ
- 1.5 g
- Lif
- 5.6 g
- Sodyum
- 481.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Butternut Squash and Ginger Soup
35 Min
Green Asparagus Soup with Spicy Pine Nuts
1 Std. 10 Min
Butternut Squash and Apple Soup
30 Min
Butternut Squash Coconut Curry
40 Min
Creamy Tomato Soup
30 Min
Kale Salad with Carrot and Ginger Dressing
20 min
Asian Cabbage Salad
50 Min
Broccoli Red Lentil Soup
30 Min
Tomato Basil Soup
40 Min
Curry, Ginger Kabocha Squash Soup
50 Min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1 Std. 5 Min
Carrot Ginger Soup
20 min