Roasted Cauliflower and Kale Soup

Roasted Cauliflower and Kale Soup

4.5 33 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa 5 dk
6 portions

Malzemeler

  • cauliflower florets (approx. 1 med. head)
    20 oz
  • fennel bulb cut into pieces (approx. 1 med. bulb)
    8 oz
  • yellow onions cut into pieces (approx. ½ med. onion)
    4 oz
  • carrots cut into pieces (approx. 1 med. carrot)
    2 oz
  • celery cut into pieces (approx. 1 med. stalk)
    2 oz
  • garlic cloves
    2
  • olive oil divided
    4 tbsp
  • ground cumin to taste
    1 - 2 tsp
  • fresh lemon thyme leaves and tender stems
    10 sprigs
  • vegetable broth
    32 oz
  • kale stems removed (approx. ½ bunch)
    3 oz
  • lemon juice to taste
    1 oz
  • salt to taste
    1 tsp
  • fresh ground black pepper
    ½ tsp

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Sodyum 481.8 mg
Protein 3.9 g
Kalori 626.9 kJ / 149.8 kcal
Yağ 9.7 g
Lif 5.6 g
Doymuş Yağ 1.5 g
Karbonhidrat 15.1 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...