Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 5 ½ oz yellow onions, halved
- 2 garlic cloves
- 1 oz olive oil
-
5 ½
oz fresh tomatoes
veya 5 ½ oz tomatoes, canned -
1
heaping tsp homemade vegetable stock paste
veya 1 vegetable stock cube - ½ tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 2 - 3 ½ oz white wine
- 12 oz zucchini, cubed
- 7 oz carrots, sliced
- 7 oz mushrooms, sliced
- 14 oz firm tofu, cubed
- 1 ½ tsp dried basil
- 1 tsp dried oregano
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 821.3 kJ / 196.3 kcal
- Protein
- 13.1 g
- Karbonhidrat
- 13.2 g
- Yağ
- 10.9 g
- Doymuş Yağ
- 1.6 g
- Lif
- 4.3 g
- Sodyum
- 235.7 mg
Alternatif tarifler
Lentil Moussaka
2 Std. 20 Min
Cauliflower "Fried" Rice
40min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40min
Nut Milk
10 Min
Ratatouille
40min
Stuffed Vegetables
1 Std. 20 Min
Pasta Salad with Trout and Vegetables
45min
Vegetable Stir Fry with Eggs and Rice (Hestan Cue™)
40min
Eggplant Sauté
30min
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1 Std.
Baked Spinach and Eggs
35min
Vegetable Stew
1 Std. 15 Min