Cihazlar ve Aksesuarlar
Pirinç Salatası
Hazırlık 25 dk
Toplam 1sa
4 porsiyon
Malzemeler
-
yumurta2
-
kabak küp küp kesilmiş (1.5 cm)280 g
-
havuç küp küp kesilmiş (1 cm)120 g
-
bezelye, dondurulmuş çözdürülmüş100 g
-
su1200 g
-
tuz damak tadına göre ekstra tuz1 tk
-
Osmancık pirinci (yıkanmamış hali 250 g), yıkama suyu berrak olana kadar yıkanıp süzülmüş250 g
-
ton balığı, konserve yağı süzülmüş, küçük parçalara bölünmüş140 g
-
siyah veya yeşil zeytin çekirdeği çıkarılmış, bütün veya doğranmış100 g
-
kornişon turşu dilimlenmiş15 - 30 g
-
taze nane sadece yaprakları, küçük parçalara bölünmüş2 - 3 dal
-
zeytinyağı damak tadına göre1 - 2 yk
-
1 ¼ - 1 ½ yk sirkelimon suyu1 ¼ - 1 ½ yk
-
kiraz domates ikiye ya da dörde bölünmüş7 - 10
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Protein
21 g
Kalori
2027 kJ /
485 kcal
Yağ
18 g
Lif
6 g
Karbonhidrat
59 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Temel Yemek Kitabı
207 Tarif
Türkiye
Türkiye
Bunları da beğenebilirsiniz...
Köri, Kuru Üzüm ve Mayonezli Tavuk Ezmesi (Coronation Chicken)
45 dk
Yasemin Pirinci Pilavı
35 dk
Meksika Fasulyeli Domatesli Çorba
30 dk
Çilekli Beyaz Sangria
12sa
Tavuklu Mısır Çorbası, Brokolili Tuzlu Kek
1sa 25 dk
Mercimek musakka
2sa 20 dk
Kuru Fasulyeli ve Beyaz Peynirli Dip
10 dk
Hardallı Balzamik Sirke Sosu
10 dk
Baharatlı ve Yer Fıstıklı Tavuk, Basmati Pilavı
1sa 25 dk
Kurutulmuş Domates Pesto Dolgulu Tavuk Göğsü
50 dk
Mantarlı Risotto (2 porsiyon)
35 dk
Kepekli Pirinç Salatası
40 dk