Cihazlar ve Aksesuarlar
Pirinç Salatası
Hazırlık 25 dk
Toplam 1sa
4 porsiyon
Malzemeler
-
yumurta2
-
kabak küp küp kesilmiş (1.5 cm)280 g
-
havuç küp küp kesilmiş (1 cm)120 g
-
bezelye, dondurulmuş çözdürülmüş100 g
-
su1200 g
-
tuz damak tadına göre ekstra tuz1 tk
-
Osmancık pirinci (yıkanmamış hali 250 g), yıkama suyu berrak olana kadar yıkanıp süzülmüş250 g
-
ton balığı, konserve yağı süzülmüş, küçük parçalara bölünmüş140 g
-
siyah veya yeşil zeytin çekirdeği çıkarılmış, bütün veya doğranmış100 g
-
kornişon turşu dilimlenmiş15 - 30 g
-
taze nane sadece yaprakları, küçük parçalara bölünmüş2 - 3 dal
-
zeytinyağı damak tadına göre1 - 2 yk
-
1 ¼ - 1 ½ yk sirkelimon suyu1 ¼ - 1 ½ yk
-
kiraz domates ikiye ya da dörde bölünmüş7 - 10
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Protein
21 g
Kalori
2027 kJ /
485 kcal
Yağ
18 g
Lif
6 g
Karbonhidrat
59 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Temel Yemek Kitabı
207 Tarif
Türkiye
Türkiye
Bunları da beğenebilirsiniz...
Coleslaw Thermomix® Kesme Aparatı ile
10 dk
Pişmeyen Kahveli Pasta
7sa 30 dk
Sicilya Usulü Jumbo Karides Salatası
40 dk
Safranlı Yoğurt ve Narlı Fırında Patlıcan
1sa 10 dk
Hurmalı Yulaf Lapası
15 dk
Fırında Fas Usulü Balık Tajin ve Hurmalı Kuskus
1sa 15 dk
Kepekli Pirinç Salatası
40 dk
Frenk Soğanlı Patates ve Kuşkonmaz Eşliğinde Bonfile
1sa
Karides Sote
10 dk
Avokado ve Yumurtalı Mini Ispanak Salatası
30 dk
Kıymalı Meksika Fasulyesi (Chili Con Carne)
35 dk
Domates Soslu Patatesli Balık
50 dk