Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 yumurta
- 280 g kabak, küp küp kesilmiş (1.5 cm)
- 120 g havuç, küp küp kesilmiş (1 cm)
- 100 g bezelye, dondurulmuş, çözdürülmüş
- 1200 g su
- 1 tk tuz, damak tadına göre ekstra tuz
- 250 g Osmancık pirinci, yıkama suyu berrak olana kadar yıkanıp süzülmüş
- 140 g ton balığı, konserve, yağı süzülmüş, küçük parçalara bölünmüş
- 100 g siyah veya yeşil zeytin, çekirdeği çıkarılmış, bütün veya doğranmış
- 15 - 30 g kornişon turşu, dilimlenmiş
- 2 - 3 dal taze nane, sadece yaprakları, küçük parçalara bölünmüş
- 1 - 2 yk zeytinyağı, damak tadına göre
-
1 ¼ - 1 ½
yk limon suyu
veya 1 ¼ - 1 ½ yk sirke - 7 - 10 kiraz domates, ikiye ya da dörde bölünmüş
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 2027 kJ / 485 kcal
- Protein
- 21 g
- Karbonhidrat
- 59 g
- Yağ
- 18 g
- Lif
- 6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Vegan Peynir Sosu
50min
Kaju Fıstığı Ezmesi
50min
Rokalı Pesto
10 dk
Kuşkonmazlı Kabaklı Makarna
30min
Taze Otlu Tereyağlı Ekmek
45 Min
Vegan Burger
1 Std. 10 Min
Balık Köftesi ve Kaparili Patates Salatası
55min
Köri, Kuzu Üzüm ve Mayonezli Tavuk Ezmesi ( Coronation Chicken)
45 Min
Tahinli Çörek
2h
Baharatlı ve Yer Fıstıklı Tavuk, Basmati Pilavı
1h 25min
Bonfile ve Meksika fasulyeli Tex-Mex Tortilla
1h 20min
Mercimek musakka
2h 20min