Cihazlar ve Aksesuarlar
Pirinç Salatası
Hazırlık 25 dk
Toplam 1sa
4 porsiyon
Malzemeler
-
yumurta2
-
kabak küp küp kesilmiş (1.5 cm)280 g
-
havuç küp küp kesilmiş (1 cm)120 g
-
bezelye, dondurulmuş çözdürülmüş100 g
-
su1200 g
-
tuz damak tadına göre ekstra tuz1 tk
-
Osmancık pirinci (yıkanmamış hali 250 g), yıkama suyu berrak olana kadar yıkanıp süzülmüş250 g
-
ton balığı, konserve yağı süzülmüş, küçük parçalara bölünmüş140 g
-
siyah veya yeşil zeytin çekirdeği çıkarılmış, bütün veya doğranmış100 g
-
kornişon turşu dilimlenmiş15 - 30 g
-
taze nane sadece yaprakları, küçük parçalara bölünmüş2 - 3 dal
-
zeytinyağı damak tadına göre1 - 2 yk
-
1 ¼ - 1 ½ yk sirkelimon suyu1 ¼ - 1 ½ yk
-
kiraz domates ikiye ya da dörde bölünmüş7 - 10
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Protein
21 g
Kalori
2027 kJ /
485 kcal
Yağ
18 g
Lif
6 g
Karbonhidrat
59 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Temel Yemek Kitabı
207 Tarif
Türkiye
Türkiye
Bunları da beğenebilirsiniz...
Yabani Havuçlu ve Limonlu Tavuk
Değerlendirme yok
Köri, Kuru Üzüm ve Mayonezli Tavuk Ezmesi (Coronation Chicken)
45 dk
Karnabahar Püresi Eşliğinde Sebzeli Balık Fileto
40 dk
Meksika Fasulyeli Domatesli Çorba
30 dk
Mango Soslu Ballı Misket Limonlu Tavuk
1sa 15 dk
Kırmızı Biberli ve Elmalı Dip
35 dk
Balkabaklı Risotto
25 dk
Füme Somon ve Kabaklı Makarna
35 dk
Fırında Ispanaklı Yumurta
35 dk
Otlu Tereyağlı Kontrfile, Biberiyeli Patates ve Brokoli
45 dk
Kepekli Pirinç Salatası
40 dk
Ali Nazik
1sa 10 dk