Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 yk köri tozu
- 1 tutam toz tarçın
- 1 yk toz tatlı kırmızı biber
- 1 tk kurutulmuş zencefil tozu
- 1 tk şeker
- 1 tk tuz
- ½ - 1 tk kırmızı acı biber, damak tadına göre
- 30 g zeytinyağı
- 2 diş sarımsak
- 40 g soğan, ikiye bölünmüş
- 1 defne yaprağı, kurutulmuş
- 20 g domates salçası
- 200 g yoğurt
- 200 g konserve Hindistan cevizi sütü
- 160 g su
- 20 g limon suyu
- 600 g tavuk göğsü fileto, derisiz, küp küp kesilmiş (yakl. 3 cm)
- 300 g yeşil mercimek, 8 saat veya gece boyunca suda bekletilmiş, süzülmüş
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 2610 kJ / 624 kcal
- Protein
- 57 g
- Karbonhidrat
- 42 g
- Yağ
- 22 g
- Lif
- 14.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tempura Sebzeler
40min
Biber Soslu Hindi Köftesi
55min
Ispanaklı Patates Çorbası, Sütlü Yumurta Karoları ile
45 min
Pırasa ve Patatesli Kağıtta Somon
1h
Köri Baharatlı Karışık Sebzeler
1h 10min
Kanton Usulü Karidesli Pilav
50min
Zencefilli Bezelye Çorbası, Brokoli Eşliğinde Limonlu Somon
50min
Patlıcanlı ve Bademli Dip
20min
Taze Otlu Hamura Sarılı Levrek ve Basmati Pilavı
2h 30min
Protein Tozlu Frambuazlı Cheesecake
3 Std. 30 Min
Bonfile ve Meksika fasulyeli Tex-Mex Tortilla
1h 20min
Peynirli Karnabahar Çorbası
40min