Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 yk köri tozu
- 1 tutam toz tarçın
- 1 yk toz tatlı kırmızı biber
- 1 tk kurutulmuş zencefil tozu
- 1 tk şeker
- 1 tk tuz
- ½ - 1 tk kırmızı acı biber, damak tadına göre
- 30 g zeytinyağı
- 2 diş sarımsak
- 40 g soğan, ikiye bölünmüş
- 1 defne yaprağı, kurutulmuş
- 20 g domates salçası
- 200 g yoğurt
- 200 g konserve Hindistan cevizi sütü
- 160 g su
- 20 g limon suyu
- 600 g tavuk göğsü fileto, derisiz, küp küp kesilmiş (yakl. 3 cm)
- 300 g yeşil mercimek, 8 saat veya gece boyunca suda bekletilmiş, süzülmüş
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 2610 kJ / 624 kcal
- Protein
- 57 g
- Karbonhidrat
- 42 g
- Yağ
- 22 g
- Lif
- 14.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ketojenik Yuvarlak Ekmekler
1h 15min
Biber Soslu Hindi Köftesi
55min
Ispanaklı Patates Çorbası, Sütlü Yumurta Karoları ile
45min
Pancar Carpaccio
Değerlendirme yok
Sebzeli Galette
1h 30min
Yavaş Pişirilmiş Fasulye
9h 25 min
Vakumda Pişirilmiş Limon ve Portakallı Hindi
Değerlendirme yok
Beyaz Çikolata Mus ve Vakumda Pişmiş Çilekler
Değerlendirme yok
Sebzeli Nohut Yahnisi
45min
Fırında Biber Soslu Patatesli Köfte
1h 35min
Hollandez Soslu Bonfile ve Fırınlanmış Sebzeler
1h 5min
Sebzeli Levrek Çorbası
40min