Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 - 30 g fresh parsley, leaves only
- 150 g spring onions, cut into pieces
-
900
g lamb shoulder meat, minced
veya 900 g beef, minced - 1 tsp salt, plus extra to taste
- 1 tsp ground white pepper, plus extra to taste
- 400 - 500 g onions, 300 g cut in halves
- 150 g red peppers, cut into pieces
- 20 g olive oil, plus extra for greasing
- 400 g canned whole tomatoes
- 70 g tomato purée (concentrated)
- 200 g water
- 400 g potatoes, sliced (0.5 cm)
- 350 g fresh tomatoes, sliced (0.5 cm)
- 200 - 250 g green peppers, cut into 8 rings
- Besin Değeri
- şuna göre 1 piece
- Kalori
- 1364 kJ / 326 kcal
- Protein
- 27 g
- Karbonhidrat
- 19.5 g
- Yağ
- 15.6 g
Alternatif tarifler
Boeuf Bourguignon
11h 25 min
Scandinavian Brunch Roll
Değerlendirme yok
Ube Coffee
10 Min
New potato and asparagus salad with dill pesto
40 Min
Kimchi Pancakes (Hestan Cue™) Metric
50 Min
Tuna stew with potatoes
40 Min
Spiced Roast Beef with Sun-dried Tomato Potato Purée and Red Wine Sauce
14h 30min
Chicken with yoghurt tahini sauce (fattet d'jaj)
1 Std. 25 Min
Boeuf bourguignon
1 Std. 30 Min
Faworki (crostoli)
2 Std.
Heirloom Tomato and Zucchini Lasagna (Matthew Kenney) Metric
4h 20 min
Turkey Benedict with Stuffing Waffles
1h 5min