Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 - 30 g fresh parsley, leaves only
- 150 g spring onions, cut into pieces
-
900
g lamb shoulder meat, minced
veya 900 g beef, minced - 1 tsp salt, plus extra to taste
- 1 tsp ground white pepper, plus extra to taste
- 400 - 500 g onions, 300 g cut in halves
- 150 g red peppers, cut into pieces
- 20 g olive oil, plus extra for greasing
- 400 g canned whole tomatoes
- 70 g tomato purée (concentrated)
- 200 g water
- 400 g potatoes, sliced (0.5 cm)
- 350 g fresh tomatoes, sliced (0.5 cm)
- 200 - 250 g green peppers, cut into 8 rings
- Besin Değeri
- şuna göre 1 piece
- Kalori
- 1364 kJ / 326 kcal
- Protein
- 27 g
- Karbonhidrat
- 19.5 g
- Yağ
- 15.6 g
Alternatif tarifler
Garlic Tahini Dip (Tarator)
5 min
Stuffed pancakes (katayef with kashta cream)
2j
Sweet cheese rolls (halawet el jebn)
2h 45 min
Aubergine dip (moutabal/baba ganoush)
1h 10 min
Garlic dip (toum)
15min
Lentil puree (moujadarra)
1j 25 menit
Red lentil soup with cumin
55 Min
Raw kibbeh
15min
Baked kibbeh (kibbeh bil sanieh)
1 godz. 35 min
Chicken with bulgur and vegetables
3u. 5min
Polenta
1j
Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)
1j 30 menit