Cihazlar ve Aksesuarlar
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
Hazırlık 40 dk
Toplam 1sa 10 dk
4 portions
Malzemeler
-
brown onions cut into halves100 g
-
bacon cubes100 g
-
pork tenderloin500 - 600 g
-
salt2 tsp
-
ground pepper¼ tsp
-
ground sweet paprika1 - 1 ½ tsp
-
lean bacon, smoked (60-80 g)6 - 8 slices
-
preserved sauerkraut500 g
-
dried bay leaf (isteğe bağlı)1
-
juniper berries (isteğe bağlı)3
-
water500 g
-
potatoes cut into pieces (3 cm)750 g
-
onions cut into halves250 g
-
oil for frying3 tbsp
-
full cream milk140 g
-
unsalted butter40 g
-
ground nutmeg2 - 3 pinches
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Protein
47 g
Kalori
2467 kJ /
590 kcal
Yağ
25 g
Lif
6.4 g
Karbonhidrat
37 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Fabulous Flavour on Every Level
72 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Lamb spezzatino
1sa 45 dk
Meatballs with white wine mushroom sauce
35 dk
Chicken cacciatore
50 dk
Beef stroganoff
35 dk
Chicken with creamy vegetable sauce
35 dk
Beef "Burgundy"
40 dk
Coq au vin blanc with polenta madeleines
1sa 45 dk
Beef spezzatino
1sa 45 dk
Chicken with sparkling wine cream sauce
1sa 5 dk
Chicken rolls with apples, sweet potatoes and curry sauce
1sa 25 dk
Meatloaf with mushroom sauce
1sa 15 dk
Pork meatballs with couscous
50 dk