Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g brown onions, cut into halves
- 100 g bacon cubes
- 500 - 600 g pork tenderloins
- 2 tsp salt
- ¼ tsp ground pepper
- 1 - 1 ½ tsp ground sweet paprika
- 6 - 8 slices lean bacon, smoked (60-80 g)
- 500 g preserved sauerkraut
- 1 dried bay leaf (isteğe bağlı)
- 3 juniper berries (isteğe bağlı)
- 500 g water
- 750 g potatoes, cut into pieces (3 cm)
- 3 tbsp oil, for frying
- 250 g onions, cut into halves
- 140 g full cream milk
- 40 g unsalted butter
- 2 - 3 pinches ground nutmeg
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2467 kJ / 590 kcal
- Protein
- 47 g
- Karbonhidrat
- 37 g
- Yağ
- 25 g
- Lif
- 6.4 g
Alternatif tarifler
Beef goulash with dumplings
1h 45min
Zurich-style veal strips with potatoes
2 Std. 50 Min
Pork fillet with mustard
35min
Beef Burgundy
1h 45min
Cedar-wrapped pork with rosemary
40min
Pork and gravy with red wine cabbage
1 Std. 10 Min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25 Min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45min
Lamb spezzatino
1h 45min
Chicken cacciatore
50min
Hungarian goulash
1 Std. 30 Min
Hunters' stew
1 Std.