Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans

Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans

4.1 23 değerlendirme
Hazırlık 35 dk
Toplam 1sa 10 dk
2 portions

Malzemeler

  • eschalots cut into halves
    40 g
  • garlic clove
    1
  • fresh ginger peeled, cut into thin pieces (2 mm)
    20 g
  • bitter orange marmalade
    60 g
    60 g orange marmalade
  • lemon juice
    3 tsp
  • fresh thyme leaves
    1 pinch
  • olive oil
    20 g
  • balsamic vinegar
    20 g
    20 g sherry vinegar
  • Port wine
    50 g
  • water
    550 g
  • salt
    1 tsp
  • ground black pepper adjust to taste
    ½ tsp
  • skinless duck breasts (approx. 150-200 g each) (see tip)
    2
  • floury potatoes peeled, cut in small pieces (1 cm)
    350 g
  • ground sweet paprika
    ½ tsp
  • unsalted butter
    30 g
  • full cream milk
    120 g
  • fresh green beans cut into pieces (2 cm) if necessary
    120 - 150 g

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Protein 43 g
Kalori 3136 kJ / 750 kcal
Yağ 33 g
Lif 4.4 g
Karbonhidrat 60 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...