
Uyumlu sürümler
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g eschalots cut into halves
- 1 garlic clove
- 20 g fresh ginger peeled, cut into thin pieces (2 mm)
-
60
g bitter orange marmalade
veya 60 g orange marmalade - 3 tsp lemon juice
- 1 pinch fresh thyme leaves
- 20 g olive oil
-
20
g balsamic vinegar
veya 20 g sherry vinegar - 50 g Port wine
- 550 g water
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper adjust to taste
- 2 skinless duck breasts (approx. 150-200 g each) (see tip)
- 350 g floury potatoes peeled, cut in small pieces (1 cm)
- ½ tsp ground sweet paprika
- 30 g unsalted butter
- 120 g full cream milk
- 120 - 150 g fresh green beans cut into pieces (2 cm) if necessary
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 750 kcal / 3136 kJ
- Protein
- 43 g
- Yağ
- 33 g
- Karbonhidrat
- 60 g
- Lif
- 4.4 g