![Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/154318.jpg)
Uyumlu sürümler
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g eschalots, cut into halves
- 1 garlic clove
- 20 g fresh ginger, peeled, cut into thin pieces (2 mm)
- 60 g bitter orange marmalade
- 3 tsp lemon juice
- 1 pinch fresh thyme leaves
- 20 g olive oil
- 20 g balsamic vinegar
- 50 g Port wine
- 550 g water
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper, adjust to taste
- 2 skinless duck breasts (approx. 150-200 g each) (see tip)
- 350 g floury potatoes, peeled, cut in small pieces (1 cm)
- ½ tsp ground sweet paprika
- 30 g unsalted butter
- 120 g full cream milk
- 120 - 150 g fresh green beans, cut into pieces (2 cm) if necessary
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3136 kJ / 750 kcal
- Protein
- 43 g
- Karbonhidrat
- 60 g
- Yağ
- 33 g
- Lif
- 4.4 g
Alternatif tarifler
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
45min
Lamb rack with port sauce and parsnip purée
1j
Pork in green pepper and cognac sauce
50min
Cucumber soup with prawn skewers
Değerlendirme yok
Lamb cutlets with pumpkin and pistachio salad
40min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25 menit
Champagne poached chicken terrine
1 Std. 30 Min
Pork fillet with mustard
35min
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
1 Std. 15 Min
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40min
Mushroom sauce
20min