
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Potato sauce
- 90 g olive oil
- 130 g roasted red pepper, preserved (see tip)
- 2 garlic cloves
- 1 red chilli, fresh
- 240 g floury potatoes cut in pieces (1-2 cm)
- 3 - 5 threads saffron to taste
- 250 g water
-
1
chicken stock cube
veya 1 tsp chicken stock paste, homemade - 1 tsp salt
- 1 pinch ground pepper
Harissa paste
- 30 g cumin seeds
- 20 g coriander seeds
- 150 g roasted red pepper, preserved
- 2 fresh red chillies deseeded
- 2 garlic cloves
- 1 tsp salt
Fish stew
- 2 tsp fennel seeds
- 2 tsp cumin seeds
- 2 tsp coriander seeds
- 1 garlic clove
- 1 red chilli, fresh
- 110 g onions cut in pieces
- 140 g celery cut in pieces
- 2 - 3 threads saffron to taste
- 50 g olive oil
- 1 pinch salt
- 1 pinch ground pepper
- 600 g water
-
1
tsp chicken stock paste, homemade
veya 1 chicken stock cube (for 0.5 l) - 360 g tomatoes cut in pieces
- 200 g celeriac cut in thin slices
- 10 g fresh coriander leaves plus extra, chopped, to garnish
- 300 g floury potatoes cut in pieces (approx. 2-3 cm)
- 400 g white fish fillet, skinless cut in pieces (5 cm)
- 250 g mussels, fresh, cleaned
- 2 tbsp lemon juice
- bread, sliced toasted, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 479 kcal / 2004.2 kJ
- Protein
- 24 g
- Yağ
- 29 g
- Karbonhidrat
- 30 g