Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g fresh coriander, roughly chopped
- 20 g fresh parsley, leaves only
- 2 - 3 garlic cloves
- 200 g onions, cut into quarters
- 30 g olive oil
- 1 tsp ground turmeric
- 2 tsp ground cumin
- ¼ tsp ground cayenne pepper, adjust to taste
- 1 ½ tsp ground cinnamon
- 1 ½ tsp ground paprika
- 1 ¼ tsp ground ginger
- 200 g carrots, cut into pieces
- 150 g celery, cut into pieces
- 400 g canned crushed tomatoes
- 1 tsp salt, adjust to taste
- 100 g dried green lentils, soaked for approx. 15 min, drained
- 400 g water
-
150
g canned chickpeas, drained, weight after draining
veya 150 g cooked chickpeas, drained, weight after draining -
2
tsp chicken stock paste, homemade
veya 2 chicken stock cubes (each for 0.5 l) - 1 lemon, juice (30 g) and zest
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1163 kJ / 278 kcal
- Protein
- 12.4 g
- Karbonhidrat
- 34.7 g
- Yağ
- 10 g
Alternatif tarifler
Bulghur and lentil soup
1j
Moroccan Harira Soup with Chicken
40 min
Spinach Fatayers
2j
Broad Bean Vegetarian Persian Patties (Kibbeh)
1 Std. 40 Min
Koshari stew
45 Min
Creamy carrot and lentil soup
35 Min
Chicken with bulgur and vegetables
3u. 5min
Cauliflower and sweet potato salad with nuts
40 min
Tabouleh with quinoa and tuna
40 min
Quinoa Broth
35 Min
Chickpea and Lentil Soup with Dukkah
1 godz. 5 min
Artisan Plant Pizza
35 Min