Uyumlu sürümler
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Marinated fish
- 2 garlic cloves
- 5 g fresh ginger root, peeled
- 1 fresh red chilli, cut in halves and deseeded
- ½ - 1 tsp dried fennel seeds, to taste
- 1 pinch ground cinnamon
- ¼ tsp saffron
- ½ tsp salt
- 3 tbsp olive oil
- 2 white fish fillets, skinless, boneless (approx. 180 g each)
Chermoula sauce
- 2 garlic cloves
- 30 g fresh coriander, leaves and stalks, cut in pieces
- ½ - 1 tsp ground cumin, to taste
- 1 tsp sweet paprika powder
- 1 pinch dried chilli flakes
- 30 g lemon juice, freshly squeezed
- 30 g olive oil
Couscous salad
- 100 g couscous
- 15 g olive oil
- 110 g water
- 1 pinch ground cumin
- ½ tsp salt
- 5 stalks fresh coriander, leaves only
- 1 fresh red chilli
- 1 tsp lemon zest
- 1 carrot (approx. 60 g), cut in pieces
- 50 g black olives, pitted
- 80 g canned chickpeas, drained
Steam cooking marinated fish
- 500 g water
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3187 kJ / 762 kcal
- Protein
- 43 g
- Karbonhidrat
- 44 g
- Yağ
- 45 g
- Lif
- 7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Moroccan harira and chicken soup
1 Std.
Okra and meat stew (bamia)
1 Std.
Freekeh pilaf with broad beans
1 Std.
Fish tagine with tahini
1 Std. 15 Min
Middle Eastern eggs
45 min
Chicken with couscous and saffron
1 Std. 15 Min
Moroccan chicken and couscous
45 min
Chicken with egg and almond sauce
45 min
Salmon burgers
25 min
Samke harra
35 min
Pasta alla Norma
50 min
Salmon kabsa
40 min