Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g red onions, cut in thin slices (1-2 mm)
- 30 - 40 g red wine vinegar, to taste
- 10 g fresh parsley, leaves only
- 50 g extra virgin olive oil
- ½ garlic clove (isteğe bağlı)
- 40 g lime juice, freshly squeezed,
- ½ tsp salt, plus extra to taste
- 1 pinch ground white pepper
- 300 g water
- 500 g large raw prawns, peeled and deveined (approx. 1 kg prawns in their shells)
- 1 - 2 limes, cut in slices (2-3 mm)
- 200 g fennel bulb, cut in thin slices (1-2 mm)
- 400 g cherry tomatoes, cut in halves
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 785 kJ / 187 kcal
- Protein
- 17 g
- Karbonhidrat
- 6 g
- Yağ
- 10 g
- Lif
- 2.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto with Parmesan cheese
30 min
Pork Loin with Mashed Potatoes and Salad
1h
Rolled Frittata
55min
Shrimp and Parmesan Polenta Cups
45 min
Asparagus, Parmesan rice and lemon sabayon sauce
1h
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1h 10min
Coconut and Osmanthus Jelly
3 Std. 20 Min
Biltmore Lavender and Tellicherry Pepper Osso Buco
2h 45min
Menu with ginger-pea soup, lemon salmon, broccoli and potatoes
45 min
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Seafood Salad with Pearl Barley
1 godz. 35 min
Fattoush with grilled haloumi
Değerlendirme yok