Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g basmati rice
- 1000 g water
- 160 g onions, cut into quarters
- 6 garlic cloves
- 30 g olive oil
- 2 tsp Arabian spice mix
- ½ tsp ground turmeric
- 1 tsp ground cumin
- 150 g tomatoes, cut into quarters
- 15 sprigs fresh coriander, 10 sprigs roughly chopped and 5 sprigs finely chopped
- 1 tbsp tomato purée (concentrated)
- 1 fresh chilli, deseeded and cut into pieces (isteğe bağlı)
- 1 tsp salt
- 1 pinch freshly ground black pepper
-
600
g fresh salmon fillets, skinless and boneless, cut into bite-sized pieces
veya 600 g white fish fillets, skinless and boneless, cut into bite-sized pieces - 2 loomi (dried limes), pierced with a knife
- 1 cinnamon stick
- 4 cardamom pods
- 4 cloves
- 15 g toasted pine nuts, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1770 kJ / 423 kcal
- Protein
- 23.1 g
- Karbonhidrat
- 40.2 g
- Yağ
- 18.9 g
Alternatif tarifler
Yoghurt soup with meat dumplings (Shish barak)
2h 30 min
Bamia (okra and meat stew)
55 min
Fatayer with Cheese and Mint
1h 5 min
'Qamar el-din' juice
5min
Semolina cake (namoura)
1u. 50min
Milk pudding (mouhallabieh)
15min
Okra and meat stew (bamia)
1h
Arabian spice mix
5min
Chicken with yoghurt tahini sauce (fattet d'jaj)
1h 25 min
Meatballs in a rich tomato sauce (daoud basha)
1h
Baked kibbeh (kibbeh bil sanieh)
1sa 35 dk
Salmon kabsa
40 min