Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g olive oil
- 50 g soy sauce
- ½ tsp brown sugar
- 1 lemon, zest and juice
- 4 skinless salmon fillets (150-180 g each)
- 100 g eschalots, cut into pieces
- 1 garlic clove
- 100 g leek, white part only, cut into pieces
- 20 - 30 g fresh ginger, peeled (isteğe bağlı)
- 100 g celery stalks, cut into pieces
- 350 g frozen green peas
- 450 g water
- 2 tsp salt
- 400 g broccoli
- 2 pinches ground black pepper
- 50 - 100 g pouring (whipping) cream, to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2782 kJ / 664 kcal
- Protein
- 46 g
- Karbonhidrat
- 19 g
- Yağ
- 43 g
- Lif
- 9.4 g
Alternatif tarifler
Tuna nicoise salad (gut health)
1 godz. 15 min
Pea and ginger soup, Lemon salmon with broccoli
50min
Salmon fillets with buckwheat and asparagus
40min
Steamed salmon with broccoli pesto
25min
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
1h 10min
Whole cauliflower with pea purée
40min
Steamed asparagus with caper crumbs
30 min
Broad bean bruschetta
30 min
Salmon rice bowl (gut health)
45 min
Prawn salad with horseradish cream
1 godz.
Jambalaya
35min
Salmon with yoghurt dressing
55min