![Asparagus with Parmesan rice and lemon sabayon sauce Asparagus with Parmesan rice and lemon sabayon sauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/154160.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g Parmesan cheese, crust removed and cut into pieces (3 cm)
- 1200 g water
- 1 tsp Vegetable stock paste (refer to the recipe in The Basic Cookbook)
- 200 g basmati rice
- 500 - 700 g asparagus
- 40 g extra virgin olive oil
Lemon sabayon sauce
- 4 egg yolks
- ½ tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 10 g freshly squeezed lemon juice
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1685 kJ / 403 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 41 g
- Yağ
- 20 g
- Lif
- 3.2 g
Alternatif tarifler
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
40min
Orange grove beghrir with orange blossom yoghurt
4h 50min
Cheese mousse
10min
Cucumber soup with prawn skewers
Nessuna valutazione
Russian beetroot salad
1 Std. 10 Min
Thai Red Curry Paste
Nessuna valutazione
Stuffed tomatoes
50min
Pocket roast beef with seeded mustard sauce
1h 30min
Sweet potato blini with cumin & sesame crème fraîche
1sa
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45min
Meatballs with Romesco sauce
1 godz. 40 min
Avgolemono (chicken soup with egg and lemon)
1sa 15 dk