Asparagus with Parmesan rice and lemon sabayon sauce
TM6 TM5

Asparagus with Parmesan rice and lemon sabayon sauce

3.4 ( 5 değerlendirme )

Malzemeler

  • 30 g Parmesan cheese crust removed and cut into pieces (3 cm)
  • 1200 g water
  • 1 tsp Vegetable stock paste (refer to the recipe in The Basic Cookbook)
  • 200 g basmati rice
  • 500 - 700 g asparagus
  • 40 g extra virgin olive oil

Lemon sabayon sauce

  • 4 egg yolks
  • ½ tsp salt
  • 1 pinch ground black pepper
  • 10 g freshly squeezed lemon juice

Besin Değeri
şuna göre 1 portion
Kalori
403 kcal / 1685 kJ
Protein
13 g
Yağ
20 g
Karbonhidrat
41 g
Lif
3.2 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 100 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler