Cihazlar ve Aksesuarlar
Asparagus with Parmesan rice and lemon sabayon sauce
Hazırlık 30 dk
Toplam 1sa
4 portions
Malzemeler
-
Parmesan cheese crust removed and cut into pieces (3 cm)30 g
-
water1200 g
-
Vegetable stock paste (refer to the recipe in The Basic Cookbook)1 tsp
-
basmati rice200 g
-
asparagus500 - 700 g
-
extra virgin olive oil40 g
Lemon sabayon sauce
-
egg yolks4
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
freshly squeezed lemon juice10 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Protein
13 g
Kalori
1685 kJ /
403 kcal
Yağ
20 g
Lif
3.2 g
Karbonhidrat
41 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Fabulous Flavour on Every Level
72 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Beetroot gazpacho with horseradish créme
1sa 40 dk
Cream of mushroom soup
20 dk
Zucchini soup
25 dk
Cream of tomato soup
25 dk
Chicken moghrabieh
25sa 15 dk
Asian Cabbage Salad
50 dk
Cauliflower "fried" rice
45 dk
Japanese-style dressing
5 dk
Duck and cherry salad
45 dk
Bloody Maria
2sa 45 dk
Linseed crackers with mutabbal beitinjan (eggplant dip)
16sa 20 dk
Mixed vegetable mash (purée)
40 dk