Asparagus with Parmesan rice and lemon sabayon sauce

Asparagus with Parmesan rice and lemon sabayon sauce

3.4 5 değerlendirme
Hazırlık 30 dk
Toplam 1sa
4 portions

Malzemeler

  • Parmesan cheese crust removed and cut into pieces (3 cm)
    30 g
  • water
    1200 g
  • Vegetable stock paste (refer to the recipe in The Basic Cookbook)
    1 tsp
  • basmati rice
    200 g
  • asparagus
    500 - 700 g
  • extra virgin olive oil
    40 g
Lemon sabayon sauce
  • egg yolks
    4
  • salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    1 pinch
  • freshly squeezed lemon juice
    10 g

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Protein 13 g
Kalori 1685 kJ / 403 kcal
Yağ 20 g
Lif 3.2 g
Karbonhidrat 41 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...