Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 tsp orange zest
- 100 g orange juice (approx. 1 orange)
- 30 g honey
- ¼ tsp wasabi paste, to taste
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 sprigs fresh dill, leaves only
- 4 sprigs fresh coriander, leaves only
- 4 fresh skinless, boneless salmon fillets (approx. 500-600 g total)
- 1 - 2 pinches sea salt, plus extra to season
- 1 - 2 pinches ground black pepper, plus extra to season
- 1 leek, white part only, cut into quarters (approx. 160 g)
- 20 g extra virgin olive oil
- 20 g butter
- 300 g buckwheat
- 100 g verjuice or dry white wine
- 750 g water
- 2 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 40 g lemon juice (approx.1 lemon)
- 1 bunch asparagus, trimmed and cut into halves
- 100 g roasted unsalted cashew nuts
- 30 g pepitas or sunflower seeds
- 50 g fresh goat's cheese, crumbled
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 4171 kJ / 993 kcal
- Protein
- 63.7 g
- Karbonhidrat
- 65.5 g
- Yağ
- 51.9 g
- Doymuş Yağ
- 13.1 g
- Lif
- 8.4 g
- Sodyum
- 2135.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Fennel, Celery and Green Apple Salad (TM6)
Değerlendirme yok
Herbed mushrooms with pearl barley and roasted hazelnuts
13h 25min
Sardines in parcels with green bean salad
Değerlendirme yok
Lentil and mint salad
3 Std. 55 Min
Prawn salad with avocado dressing
35 Min
Fennel, asparagus and camembert salad
30 Min
Spring greens with grapefruit
30 Min
Fish fillets with fresh corn polenta
1 Std. 5 Min
Warming amaranth porridge
50 Min
Eggplant with burghul
55 Min
Roasted eggplant
1 Std. 35 Min
Whole cauliflower with pea purée
40 Min