Cihazlar ve Aksesuarlar
Curried couscous, carrot and chickpea salad
Hazırlık 10 dk
Toplam 15 dk
6 portions
Malzemeler
-
couscous200 g
-
olive oil40 g
-
boiling water
-
piece fresh ginger cut into pieces3 - 4 cm
-
red onion (approx. ¼ onion), cut into pieces30 g
-
carrot cut into pieces120 g
-
green capsicum cut into pieces (3-4 cm)½
-
dried apricots cut into pieces (1 cm)50 g
-
raisins50 g
-
raw cashews50 g
-
canned chickpeas rinsed and drained (approx. 250 g after draining)400 g
-
curry powder1 tbsp
-
fresh coriander leaves only, roughly chopped, for garnishing2 - 3 sprigs
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
122.2 mg
Protein
10.1 g
Kalori
1414.7 kJ /
336.8 kcal
Yağ
12 g
Lif
6.7 g
Doymuş Yağ
1.9 g
Karbonhidrat
43.6 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Viva la Vegan
10 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Caribbean curry
40 min
Feta, spinach and potato frittata
1 godz.
Warm Mediterranean couscous salad
30 min
Sweet potato frittata with coriander chilli sauce
1 godz. 35 min
Pumpkin and pomegranate quinoa salad
1 godz.
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50 min
Vegetable chilli
50 min
Hearty lentil chilli
50 min
Broccoli mustard pasties
1 godz. 55 min
Zucchini, lentil and coconut stew
30 min
Warm sweet potato and chickpea salad
45 min
Falafel with beetroot hommus
20 min