Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 carrot, cut into pieces
- 1 brown onion, cut into halves
- 1 garlic clove
- 20 g olive oil
- 400 g water
- 800 g canned diced tomatoes (2 cans)
- 30 g tomato paste
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 red capsicum, deseeded and cut into thin slices
- 200 g zucchini, cut into thin slices (0.5 cm), slices cut into halves
- 150 g frozen green peas or fresh green peas
- 200 g fresh mushrooms, cut into thin strips
- 200 g Greek feta, cut into cubes (2 cm)
- 1 tsp sea salt
- 1 tsp dried oregano
- 1 tsp dried thyme
- 350 g short dried pasta (e.g. penne, conchiglie, fusilli)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portions
- Kalori
- 1219.1 kJ / 290.3 kcal
- Protein
- 11.9 g
- Karbonhidrat
- 36.6 g
- Yağ
- 9.4 g
- Doymuş Yağ
- 4.3 g
- Lif
- 4.9 g
- Sodyum
- 822.3 mg
Alternatif tarifler
Creamy tomato and feta pasta
35 dk
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30min
Broccoli, chilli and pine nut spaghetti
40min
Creamy vegetable rice
25 dk
Mushroom and sun-dried tomato fettuccine
35 dk
Mexican one-pot pasta
30min
Pasta with tuna
30min
Quick veggie pasta salad
30min
Penne and vegetables
35 dk
Lentil bolognese
30min
Pesto spaghetti with roast pumpkin
50 dk
Feta, spinach and potato frittata
1sa