Saltimbocca vom Kabeljau mit Fenchel-Kartoffelpüree
TM6 TM5

Saltimbocca vom Kabeljau mit Fenchel-Kartoffelpüree

4.6 (104 değerlendirme)

Malzemeler

  • 700 g Wasser
  • 800 g Kartoffeln, mehligkochend, geschält, in Stücken (3 cm)
  • 1 ¾ TL Salz
  • 300 g Fenchel, in Stücken (2 cm), Fenchelgrün beiseite gestellt
  • 70 g Butter, weich, in Stücken
  • 700 g Kabeljaufilet, frisch, ohne Haut
  • 10 Prisen Pfeffer
  • 16 Salbeiblätter
  • 8 Scheiben Parmaschinken (ca. 80 g)
  • 30 g Olivenöl
  • 100 g Milch
  • 50 g Sahne
  • 2 Prisen Muskat

Besin Değeri
şuna göre 1 Portion
Kalori
2639 kJ / 631 kcal
Protein
46 g
Karbonhidrat
42 g
Yağ
31 g
Doymuş Yağ
15 g
Lif
6.8 g
Sodyum
1996 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler