Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g Wasser
- 8 Mini Pak Choi (400 g), längs halbiert
- 5 Prisen Salz
- 1 Orange, Bio
- 4 Hähnchenbrustfilets (à 150 g)
- 2 Prisen Pfeffer
- 2 EL Pflanzenöl
- 100 g Orangensaft
- 50 g Sojasauce
- 100 g Geflügelfond
- 40 g Reiswein (Mirin)
- 3 TL Speisestärke
- 10 g Butter, kalt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1444 kJ / 345 kcal
- Protein
- 38 g
- Karbonhidrat
- 9 g
- Yağ
- 14 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Coq au vin
2óra
Entenbrust mit Orangen-Ingwer-Sauce, Kartoffelpüree und grünen Bohnen
1óra 10p
Koriander-Lachs mit Pak Choi auf Wasabipüree
45p
Fischfilet mit Selleriepüree und Kapern-Zitronen-Sauce
45p
Lammlachse mit Portwein-Rhabarber-Sauce
45p
Rotwein-Ente mit Feigen
50p
Skrei mit Muschelragout
1h 45min
Lammhüfte mit Erbsen-Minz-Püree
50p
Kalbsleber venezianisch
40p
Kaninchen in Barolosauce
1 godz. 15 min
Saltimbocca vom Kabeljau mit Fenchel-Kartoffelpüree
50p
Entenkeule mit Maronen-Kartoffel-Püree und Fenchelgemüse
1óra