Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g Petersilie, abgezupft
- 150 g Schalotten
- 2 Knoblauchzehen
- 70 g durchwachsener Speck, geräuchert, in Würfeln (1 cm)
- 30 g Olivenöl
- 600 g Lammkeule, ohne Knochen und Fettschicht, in Stücken (5-6 cm)
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- 30 g Tomatenmark
- 150 g Rotwein, trocken
- 1 TL Salz
- 1 TL Pfeffer
- 1 TL Kräuter der Provence, getrocknet
- 180 g Zucchini, in Würfeln (1 cm)
- 180 g Auberginen, in Würfeln (1 cm)
- 50 g Oliven, schwarz, entsteint
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2622 kJ / 626 kcal
- Protein
- 32 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 47 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kalbsleber venezianisch
40 min
Lammragout mit Möhrencouscous
30 min
Lammragout
1h
Lamm Curry mit Paprika - Bhoona Gosht
1 Std. 15 Min
Coq au vin
2h
Schnelles Lamm Dhansak
50min
Lamm mit Artischocken
1h 30min
Lamm-Tajine mit Marillen und Honig
1 Std. 50 Min
Hackbraten mit Salbei und Oliven
1 Std. 20 Min
Timatar Wali Macchi (Kabeljau in Tomatensauce)
1h
Lamm Keema mit Erbsen
1h
Rindfleisch in Rotwein
2 godz. 15 min