Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g Petersilie, abgezupft
- 150 g Schalotten
- 2 Knoblauchzehen
- 70 g durchwachsener Speck, geräuchert, in Würfeln (1 cm)
- 30 g Olivenöl
- 600 g Lammkeule, ohne Knochen und Fettschicht, in Stücken (5-6 cm)
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- 30 g Tomatenmark
- 150 g Rotwein, trocken
- 1 TL Salz
- 1 TL Pfeffer
- 1 TL Kräuter der Provence, getrocknet
- 180 g Zucchini, in Würfeln (1 cm)
- 180 g Auberginen, in Würfeln (1 cm)
- 50 g Oliven, schwarz, entsteint
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2622 kJ / 626 kcal
- Protein
- 32 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 47 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Coq au vin
2h
Lammragout
1h
Rindfleisch in Rotwein
2h 15 min
Lammragout mit Möhrencouscous
30 min
Lammkeule alla Romana
2h 15 min
Indisches Lammcurry
1h 30 min
Karibisches Lammragout mit Reiskugeln
9sa 15 dk
Orientalischer Lammeintopf mit Trockenobst
2hod. 45min
Timatar Wali Macchi (Kabeljau in Tomatensauce)
1h
Kalbsragout mit Erbsen
1h 15min
Kalbsleber venezianisch
40 min
Orientalischer Lammeintopf
1h 10 min