Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g Petersilie, abgezupft
- 150 g Schalotten
- 2 Knoblauchzehen
- 70 g durchwachsener Speck, geräuchert, in Würfeln (1 cm)
- 30 g Olivenöl
- 600 g Lammkeule, ohne Knochen und Fettschicht, in Stücken (5-6 cm)
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- 30 g Tomatenmark
- 150 g Rotwein, trocken
- 1 TL Salz
- 1 TL Pfeffer
- 1 TL Kräuter der Provence, getrocknet
- 180 g Zucchini, in Würfeln (1 cm)
- 180 g Auberginen, in Würfeln (1 cm)
- 50 g Oliven, schwarz, entsteint
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2622 kJ / 626 kcal
- Protein
- 32 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 47 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Schnelles Lamm Dhansak
50 min
Lamm Curry mit Paprika - Bhoona Gosht
1h 15min
Timatar Wali Macchi (Kabeljau in Tomatensauce)
1h
Lamm-Tajine mit Marillen und Honig
1 godz. 50 min
Coq au vin
2小时
Wagyu-Eintopf mit Süßkartoffeln (Dubai)
2小时
Kaninchen alla Liguria
10sa
Lammragout mit Möhrencouscous
30 min
Stubenküken mit Dattel-Couscous
1h 20min
Karibisches Lammragout mit Reiskugeln
9h 15min
Lamm Rogan Josh
1 Std. 45 Min
Lammkeule alla Romana
2 Std. 15 Min