Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g Fenchel, in feinen Streifen (2-3 mm)
- 30 g Orangensaft
- 20 g Orangenmarmelade
- 30 g Balsamico, hell
- ½ TL Senf
- Salz zum Würzen
- ¼ TL Chiliflocken
- 50 g Öl und etwas mehr zum Braten
- 1270 g Wasser
- 30 g Zitronensaft
- 600 g Jakobsmuscheln
- 20 g Butter
- ½ Vanilleschote, halbiert
- 120 g Rucola, fein
- 2 Orangen, filetiert
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1439 kJ / 344 kcal
- Protein
- 19 g
- Karbonhidrat
- 23 g
- Yağ
- 19 g
- Lif
- 2.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bouillabaisse
1sa
Lammlachse mit Portwein-Rhabarber-Sauce
45 min
Thai-Entenbrust mit Sesamvinaigrette
1 godz. 30 min
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
1sa 20 dk
Muscheln und Wolfsbarsch
1sa
Krebssuppe
45 min
Meeresfrüchte-Cocktail
10 Min
Tintenfisch mit Erbsen
35 dk
Jakobsmuscheln mit Kapern-Limetten-Sauce
20 Min
Schwarze Linguine
45 min
Jakobsmuscheln mit schwarzem Reis und Safran-Sahnesauce
35 dk
Tintenfisch mit Tomaten und Zuckerschoten
25 dk