Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g Fenchel, in feinen Streifen (2-3 mm)
- 30 g Orangensaft
- 20 g Orangenmarmelade
- 30 g Balsamico, hell
- ½ TL Senf
- Salz zum Würzen
- ¼ TL Chiliflocken
- 50 g Öl und etwas mehr zum Braten
- 1270 g Wasser
- 30 g Zitronensaft
- 600 g Jakobsmuscheln
- 20 g Butter
- ½ Vanilleschote, halbiert
- 120 g Rucola, fein
- 2 Orangen, filetiert
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1439 kJ / 344 kcal
- Protein
- 19 g
- Karbonhidrat
- 23 g
- Yağ
- 19 g
- Lif
- 2.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lachstatar auf Schnittlauch-Schmand mit Kaviar
1 godz. 15 min
Gewürz-Entenbrust mit Rote-Bete-Risotto
25h
Jakobsmuscheln auf Rucola-Orangen-Salat
1h 20 min
Peruanisches Ceviche
1 godz. 15 min
Skrei mit Muschelragout
1h 45 min
Jakobsmuscheln mit schwarzem Reis und Safran-Sahnesauce
35 Min
Jakobsmuscheln mit Kapern-Limetten-Sauce
20 Min
Meerrettich-Lachs auf Rote-Bete-Carpaccio
1 Std.
Perlhuhn Quatre-Épices
50 min
Gebratene Jakobsmuscheln mit Passionsfrucht-Beurre-blanc und Gurkensalat
40 Min
Garnelen und Lachs mit Wermutsauce
35 Min
Bouillabaisse
1 Std.